TürkNet hizmet deneyimim

İnternet alt ve üst yapı hakkında çok teknik bir bilgiye sahip olduğumu düşünüyorum. Türkiye'de kalite açısından İSS sıralaması %99 bu şekildedir. Turkcell Superonline Fiber> Türksat kablo> Türk Telekom. Netspeed önermiyorum ama TürkNet'den daha iyi olduğunu söyleyebilirim. 2 yıl kullandım ve yapamadıkları zaman yapamıyoruz diyorlar gidin başka firmaya diyebiliyorlar. TürkNet tam sahtekar. VAE altyapısı kullanan İSS'lerden medet ummak yanlış olur. 3 gün iyiyse elbet 1 gün kötü olacak ve idare etmek zorundasındır.

Tüm Türkiye'ye veriyor mu hizmet? O yüzden oda boş dava..

Ben sadece sorunuza cevap ve deneyimimi yazdım. Eğer imkan varsa kullanılacak bence tek İSS Kablonet. Ki zaten nüfus yoğunluğu daha çok olan yerlere yatırım yapmaları mantıklı hareket TT'nin tekel olduğu yerde.

Ben sadece sorunuza cevap ve deneyimimi yazdım. Eğer imkan varsa kullanılacak bence tek İSS Kablonet. Ki zaten nüfus yoğunluğu daha çok olan yerlere yatırım yapmaları mantıklı hareket TT'nin tekel olduğu yerde.

Soruma yanıt veremediniz ne yazık ki! Unutmayın bu ülke sadece o coğrafi bölgelerden ibaret değildir..

Ben TürkNet’i yaklaşık bir buçuk senedir kullanıyorum. 100 Mbps internet alıyorum. Gayet memnunum fakat eğer bir sorun yaşarsanız çözüm için diğer ISS’lere nazaran zaman biraz daha uzun oluyor. Fakat altyapınız sağlamsa gerçekten mükemmel oluyor.

Bölgesel sorunlar çok fazla maalesef ama TTNet’e memnun edecek hale getirdiyse baya kötüymüş o bölgede anlaşılan. Maalesef KabloNet dışında stabil olan pek görmedim. O da akıllı kota falan diye diye bezdiriyor insanı maalesef.

Yaklasik bir yildir Turknet kullaniyorum. İlk bir ay faciaydı. Hic kullanamadim. Onlarca destek actim. Sorunu bulamadilar. Problemi ek yeri olan ic tesisati sifir tek parca tesisatla degistirerek çözdüm. Bedavalari falan cok iyi. 35 aliyorum.

Hızınızın yükselmesi için telefon aktivasyonu tamamlandı dediler ama hızım neden yükselmiyor? ADSL hızı alıyorum dedim ve 1 haftadır cevap yok. İptal faksı çektim ama masaüstü telefon siparişim geldi bir deneyeyim dedim sonra ne göreyim? telefon arıza kaydı oluştururken telefon aktivasyon işleminiz tamamlanmamıştır diyor. Bunlar kadar yalancı ve haysiyetsiz firma görmedim ben. Meğerse başından beri yalan söylüyorlarmış, benim hattım ADSL'de olduğu için 24 Mbps üstünü alamıyorum. Upload hızımda artmadı anlamıştım zaten. Uzak durun arkadaşlar, bunlar yalancı sahtekar. Altyapım iyi, SNR, Hat zayıflaması ve diğer değerler sorunsuz 35 Mbps alabilecek düzeyde. 50 bile alabilirim ama VDSL hatta olmadığım için alamıyorum. İşte görüyorsunuz diyecek söz yok, kanıtta ortada. Türk Telekom gibi firmayı gözümde yücelttiler.

Hızınızın yükselmesi için telefon aktivasyonu tamamlandı dediler ama hızım neden yükselmiyor? ADSL hızı alıyorum dedim ve 1 haftadır cevap yok. İptal faksı çektim ama masaüstü telefon siparişim geldi bir deneyeyim dedim sonra ne göreyim? Telefon arıza kaydı oluştururken telefon aktivasyon işleminiz tamamlanmamıştır diyor. Bunlar kadar yalancı ve haysiyetsiz firma görmedim ben. Meğerse başından beri yalan söylüyorlarmış, benim hattım ADSL'de olduğu için 24 Mbps üstünü alamıyorum. Upload hızımda artmadı anlamıştım zaten. Uzak durun arkadaşlar, bunlar yalancı sahtekar. Altyapım iyi, SNR, hat zayıflaması ve diğer değerler sorunsuz 35 Mbps alabilecek düzeyde. 50 bile alabilirim ama VDSL hatta olmadığım için alamıyorum. İşte görüyorsunuz diyecek söz yok, kanıtta ortada. Türk Telekom gibi firmayı gözümde yücelttiler.

Türkiye'de TürkNet kullanmayın da ne kullanırsanız kullanın. DH forumda böyle konular çok açın bakın kimse memnun değil jahreinden başka :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı