TRaJeDy Kilopat Katılım 19 Ocak 2019 Mesajlar 573 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2020 #21 @@Silinen üye Hocam ben ORİS TELEKOM deneyecem sizinde denemenizi tavsiye ediyorum zira adı duyulmamış, evet ama şans vermeye değer
@@Silinen üye Hocam ben ORİS TELEKOM deneyecem sizinde denemenizi tavsiye ediyorum zira adı duyulmamış, evet ama şans vermeye değer
Ilgaz Bey Hectopat Katılım 26 Mayıs 2018 Mesajlar 636 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2020 #22 TRaJeDy dedi: @@Silinen üye Hocam ben ORİS Telekom deneyeceğim sizinde denemenizi tavsiye ediyorum zira adı duyulmamış, evet ama şans vermeye değer Genişletmek için tıkla... Maceraya gerek yok, taşımaktan yoruldum. Türk Telekom yarın gelecek sıfır hat çekecek. Artık hayırlısı.
TRaJeDy dedi: @@Silinen üye Hocam ben ORİS Telekom deneyeceğim sizinde denemenizi tavsiye ediyorum zira adı duyulmamış, evet ama şans vermeye değer Genişletmek için tıkla... Maceraya gerek yok, taşımaktan yoruldum. Türk Telekom yarın gelecek sıfır hat çekecek. Artık hayırlısı.