TürkNet hizmeti nasıl?

Makaleler
1
Yer
İstanbul
TTNET 15 Mbps download 2 Mbps upload kullanıyorum. Nisan'ın 15'inde taahhüdüm bitiyor, Türknet'e 15TL daha fazla verip 75Mbps 3Mbps upload paketini alacağım. Sizin Türknet hakkındaki düşünceleriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
1 yıldan fazladır kullanıyorum. Geçiş işlemlerim 1 hafta içerisinde tamamlandı. Hızdan çok memnunum. 7-8 mb arası indirme hızım var. Kullandığım süre boyunca 4 gün falan internetsiz kaldım. Türk telekom alt yapı çalışması yüzündendi o da. Ben çok memnunum. Bu yüzden tavsiye ediyorum.

2 yıla yakındır kullanıyorum ben de. O zamanlar müşteri hizmetleri vardı telefonda.
VDSL modemim olmadığı için ilk birkaç ay 16 mb alabildim. Ardından 1-2 saat kadar port sorunundan dolayı VDSL'e geçişimde sorun yaşadım ama (saha ekipleri Türk Telekom) sorun çözüldü. O gün bugündür (telefon hattı problemim dışında) hiçbir problem yaşamadım. Arama gereği bile duymadım. 3 arkadaşımı davet ettim bugüne kadar toplamda 3 ay da bedava kullanmış olduk arkadaşlarımla.

Kimisi çok memnun kimisi hiç memnun değilim diyor açıkçası araştırma içerisindeyim. TTNET kullanıyorum hızım 24/2.80 Kararsız kaldım.

383043

Bu sonuçlarla alakası yok ping 172'lerde oyunlarda, download olsa olsa 2.34 falan upload aynı sadece.

Peki cidden dedikleri gibi 16mbps, 35mbps, 50mbps, 65mbps, 75mbps tam olarak alıyormusunuz?
75 mb'ye kadar olan paketi kullanıyorum. Eskiden 35 Mb'lik paketi kullanıyordum. 75 mb pakete geçmek isteyince Turknet tarafından arandım. Alt yapınız 75'e kadar desteklemiyor en fazla 60-65 mb alt yapınız var diye. Kabul ettim. 7-8 mb arası indirme hızı görüyorum genelde.
Akşam eve gittiğimde test sonuçlarını atacağım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı