TürkNet için Ayarlı Modem ile TTNET İnternet Hizmeti Alma

ByWasco

Megapat
Daha fazla  
Türknet'e geçtim ve modem olarak Asus DSL-AC51 aldım. Şu an internetim geçiş sürecinde olduğundan modem sadece TürkNet için ayarlanmış şekilde gönderildi. Türk Telekom admin ve şifresini girdiğimde arayüze girmiyor. Bu modemi Türk Telekom'da kullanmak için ne gibi bir yol izlemeliyim? Malum, TürkNet'e geçiş baya bir sancılı, kimisi 2-3 aydır geçememiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tarayıcıdan 192.168.1.1 girdiğimde kullanıcı adı ve şifre istiyor.Kullanmakta olduğum TTNET modem admin ve ttnet ile arayüze girebiliyorum yeni modeme yazdığımda girmiyor.Yeni modeme admin turknet yazdığımda giriyor yeni modeme ttnet girmiyor bunları nasıl yapabilirim ayrıca yeni modem altında herhangi bir id ve şifre yazmiyor asus ac51 modeli için.

Her modemin kendine ait kullanıcı adı ve şifreleri vardır. Eğer bahsettiğiniz sadece 192.168.1.1'e girmek ise modem marka modellerini yazarak bulabilirsiniz. Ama internetim gelmiyor vs diyorsanız doğru yönlendirme için müşteri hizmetlerini aramız yeterli olacaktır. Modem arayüzüne girmek için internete gerek yok kablo ile yada kablosuz bir şekilde bağlanıp giriş yapabiliyorsunuz internet olmadan.

Tarayıcıdan 192.168.1.1 girdiğimde kullanıcı adı ve şifre istiyor.Kullanmakta olduğum TTNET modem admin ve ttnet ile arayüze girebiliyorum yeni modeme yazdığımda girmiyor.Yeni modeme admin turknet yazdığımda giriyor yeni modeme ttnet girmiyor bunları nasıl yapabilirim ayrıca yeni modem altında herhangi bir id ve şifre yazmiyor asus ac51 modeli için.
Bahsettiğiniz şifre modem arayüzüne girmek için kullandığınız bir şifre onun internet bağlantısı ile bir ilgisi yok. admin türknet yazıp girebiliyorsanız o şekilde girip WAN ayarları içersinde bulunan kullanıcı adı ve şifreyi değiştiriceksiniz Türk Telekom dan öğrenebilirsiniz bu şifreyi admin TTNet sizin internet bağlantısı için kullanıcağınız bir şifre değil.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı