TürkNet için en ideal modem hangisidir?

Wioncreed

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar, geçen yaz D-smart aboneliğimin dönem sonuydu ve inceleme doğrultusunda TürkNet'e geçiş yaptım. Binada, hatta direkt sokakta fiber olmadığı için 50mbps alıyoruz. Ancak TürkNet yeni prosedür yapmış modem satmıyormuş. 1 senedir çok vakit bulamadığın için modem kafamı kurcaladı, hala D-Smart'ın modemini kullanıyoruz. TürkNet için önereceğiniz, odadan odaya iyi çeken modemlerinizi bekliyorum teşekkürler.

Merhabalar, geçen yaz D-smart aboneliğimin dönem sonuydu ve inceleme doğrultusunda TürkNet'e geçiş yaptım. Binada, hatta direkt sokakta fiber olmadığı için 50mbps alıyoruz. Ancak TürkNet yeni prosedür yapmış modem satmıyormuş. 1 senedir çok vakit bulamadığın için modem kafamı kurcaladı, hala D-Smart'ın modemini kullanıyoruz. TürkNet için önereceğiniz, odadan odaya iyi çeken modemlerinizi bekliyorum teşekkürler.
hocam gigafiber harici modem göndermezler.
TP-Link ve Zyxel'in çok güzel modelleri bulunmakta.

hocam gigafiber harici modem göndermezler.
TP-Link ve Zyxel'in çok güzel modelleri bulunmakta.
Sanırım öyle, sorduğumda elimizde yok satmıyoruz gibi gibi şeyler söylediler.

https://www.hepsiburada.com/keeneti...MI1OOKwI_9jQMVfZiDBx1k5TJUEAAYASAAEgLiGfD_BwE

Bunu kullanıyorum bende 75Mbps hızım var arayüzü filan çok iyi düşünürsen eğer. Bir sıkıntısını görmedim.
Ufak odadan 25 metre oturma odasına internet zor çekiyor, bunu düşüneceğim.

Evet hocam Keenetic'de güzel bir tercih.

Ama biraz tuzludur
Evet evet bir tık tuzlu 😃

Sanırım öyle, sorduğumda elimizde yok satmıyoruz gibi gibi şeyler söylediler.

Ufak odadan 25 metre oturma odasına internet zor çekiyor, bunu düşüneceğim.

Evet evet bir tık tuzlu 😃

Fiyatını araştır ama hocam biraz, belki başka bir sitede daha uyguna bulabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı