TürkNet İnternet 17:00'den sonra kopuyor

fatih6060

Hectopat
Katılım
31 Mart 2018
Mesajlar
131
Çözümler
2
Ben TürkNet abonesiyim. Normalde 35 Mbps download ve 6 Mbps upload almam lazım ancak saat 17'den sonra download 0.4 falan oluyor. CRC bayağı yükseliyor. Başta 77 falan olana kadar sıkıntı olmuyor, internette bir yerden sonra CRC değerim binli rakamlara ulaşıyor. İnternette çeşitli formlarda araştırdım, sorunun santralde olduğunu öğrendim. Yoğunluğu kaldıramıyor sanırım, saat 17'de başlamasının sebebi canlı ders saati olması bana göre bu sorun 10 aydır yaşıyorum. Mart ayından beri ve yoğunluktan olduğu net pandemiden dolayı herkes eve internet aldı. Santral de bunu kaldırmıyor, saat 17'den itibaren kopmalar artıyor sorun modemden kaynaklı değil TürkNet ve Türk Telekom'da aynısını dedi 3. modemim önceki modemi sattığım kişiler bana problem olduğunu söylemedi. Modem kaynaklı değil ancak nasıl olursa komşumda internet olur anlamadım. Keza kablodan da değil direkten eve gelen kabloyu da değiştirdim. Sorun farklı modem takıyorum 2 ay geçiyor yine aynı oluyor bana kalırsa Türk Telekom sanki özellikle yapıyor ya da santral yetersiz kalıyor.
 
Bende aynısını Turkcell'de yaşıyordum müşteri hizmetlerini aradım ciddiye almadılar bende taciz ettim 2 aydır bu sıkıntı yok.
 
Bende bağlantı kopmuyor fakat 17'den sonra ağırlık çöküyor. Tam da bugün destek talebi oluşturmuştum bu konu ile ilgili. Önceden böyle bir sorun çekmiyordum, son birkaç haftadır her akşam rezalet durumda internet.
türk net mi
Bende aynısını Turkcell'de yaşıyordum müşteri hizmetlerini aradım ciddiye almadılar bende taciz ettim 2 aydır bu sıkıntı yok.

Rahat bırak mıyım mı?
Bende yaşıyorumda.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı