Türknet internet bağlatma süreci

Makaleler
4
Daha fazla  
Geçen hafta perşembe belgeleri gönderdim, iki günde teslim edildi. İşlemlere başladılar derken aradılar. “Kullandığınız İSS’ye belgeler düşmediği için 48 saat daha bekleyeceksiniz." dediler. Bugün kapandı internetim. Ama Türknet'ten gelen bir kullanıcı adı falan yok. Bugün gelir mi? Saat 5 olmak üzere. Pazartesine kalır mı işlem?

Geçen hafta perşembe belgeleri gönderdim, iki günde teslim edildi. İşlemlere başladılar derken aradılar. “Kullandığınız ISS’ye belgeler düşmediği için 48 saat daha bekleyeceksiniz." Dediler. Bugün kapandı internetim. Ama TürkNet'ten gelen bir kullanıcı adı falan yok. Bugün gelir mi? Saat 5 olmak üzere. Pazartesine kalır mı işlem?

Bu TürkNet'ten kaynaklı değil kullandığınız ISS belgeleri iletmemiş. Ben yaptığımda 2 günde geçmişti. Tahminimce en geç pazartesi olur. Hafta sonuda açılabilir.

Geçen hafta perşembe belgeleri gönderdim, iki günde teslim edildi. İşlemlere başladılar derken aradılar. “Kullandığınız ISS’ye belgeler düşmediği için 48 saat daha bekleyeceksiniz." Dediler. Bugün kapandı internetim. Ama TürkNet'ten gelen bir kullanıcı adı falan yok. Bugün gelir mi? Saat 5 olmak üzere. Pazartesine kalır mı işlem?

Hayatımın en büyük hatasıydı bu internet sağlayıcısına başvurmak çok şükür ki kısa yoldan dönmüştüm.

Zararın neresinden dönersen kardır kardeşim.

Hayatımın en büyük hatasıydı bu internet sağlayıcısına başvurmak çok şükür ki kısa yoldan dönmüştüm.

Zararın neresinden dönersen kardır kardeşim.

TürkNet kötü bir firma değil. Altyapın iyi ise TT kaynaklı bir şey olmadığı sürece sıkıntı çekmezsin. Bana ADSL hattan vermeseler bende geçeceğim.

Ben bu sali günü malum Türkiye altyapısını tekelleştirmiş olan ilgili firmaya, Türknete adresimde altyapi olmasina rağmen başvuru yapamadığima dair dilekçe yolladım. (Bağlı olduğum il müdürlüğüne).Çarşamba günü benimle iletisime geçtiler ve perşembe günü ilgili ekip gelip altyapı olayını çözdü.Bugün ise gelip ankastrede kabloloma işlemini yapıldı.1 saat sonrada kullanıcı adım ve şifrem SMS ile geldi.Kurulum için ise pazartesiye randevu verdiler.Fakat ben eve döndüğumde modem kurulumunu yapıp bağlanmayı deneyeceğim.Hülasa bütün olay hızı Türknetin bağlı olduğu altyapı sahibinin işlem gücüne göre değişiyor.Bana kurulum esnasinda belgelerin alınacagı söylenmişti, siz sanırım başka bir ISS üzerinden geçiş yaptığinız için belgeleri göndermeniz gerekti.Kargo süreçlerinin vesaire olduğunu da düşünmenizi isterim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı