TürkNet internet için modem önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Zotac RTX 2060 OC Gaming OC Edition- Ryzen 5 2600 4.1 GHz- Gigabyte B450M S2H-Crucial Ballistix 16 GB (8x2) 3000 mhz cl 15- Kingston HyperX Fury 3D 480 GB-Samsung HD252HJ- Xigmatek Beast- X-Power 650W 80+ Gold
My Equipments
LG 24MK400H-B- SteelSeries Rival 3- Razer BlackWidow Elite- Cooler Master CH321- SteelSeries Qck Edge Medium- Dualshock 3- Hadron HD552
Arkadaşlar, bir yakınım evine internet bağlatacak TürkNet bağlatacağız 100 Mbps 76 lira dedi. Ben de o fiyata o hızı duyunca direkt iyi dedim. Yalnız modem vermiyorlarmış benim de modem hakkında bilgim yok şöyle 4 kişilik ev halkına interneti kontrollü şekilde dağıtan güzel bir modem önerirseniz çok sevinirim.

TP-LINK TD-W9970 kullanıyorum her hangi bir sıkıntım yok.
Fakat Turknet ile ilgili yanlış bir anlaşılma olmasın. Sitelerinden, adres bilgilerinizle yaptığınız altyapı sorgulama sonrasında size 75 TL karşılığında verebilecekleri hızı söylüyorlar. Eğer 10 TL fark öderseniz bunu kaç MBPS ye kadar yükselteceklerini de söylüyorlar. Bu durum bulunduğunuz yerin alt yapı durumuna göre belirleniyor. 100 Mbps ye kadar 75 TL ile verdikleri doğru ama herkes için geçerli değil bu.
Örnek olarak, ben 75 TL ile 35 Mbps hız alıyorum, istersem 85 TL ödeyerek 75 Mbps alabilirim ama şu an için her hangi bir sıkıntım olmadığı ve hız yükselttiğimde belki kopma yaşayabilirim diye gerek görmüyorum.

ASUS DSL-AC51 DualBand-Ebeveyn Kontrol Fiyatı Hepsiburada'da en düşük fiyata bunu bulabildim.
Yine kankam gelmiş bu modem iyimidir yani modemler hakkında bilgim yok o tüzden
En ucuz bu kankam, fiberi destekliyor bu 100 Mbps'i destekliyor. O konuyu kapatalım, herkes fikirlerinde hürdür.
Şaka yapıyorum tabii ki hürdür. Fiber altyapıları yokmuş adsl bağlatacaklar Türknet müşteri hizmetlerine sormuşlar Asus modemler iyi değil falan demşiler bende Asus modem önermiştim başka olsun dediler o zaman dediğiniz gibi TP-Link modemi önereyim
Altyapıları 50 mbps desteklediği için o kadar hız alabileceklermiş bu arada fiber desteği olmayan daha uygun fiyatlı bir modem önerebilirmisiniz çok zahmet ettiriyorum ama bu fiyat biraz pahalı gibi en ucuzu demişsiniz daha iyi bilirsiniz ama biraz daha düşük fiyatlı olursa fiber desteği olmasına gerek yok.

Türk telekom altyapısında isen 35 mbps 76 lira, YAPA altyapısında isen 100 mbps 76 lira. Yakında zam yapacak tüm firmalar haberin olsun.
Yine kankam gelmiş bu modem iyimidir yani modemler hakkında bilgim yok o tüzden

Şaka yapıyorum tabii ki hürdür. Fiber altyapıları yokmuş adsl bağlatacaklar Türknet müşteri hizmetlerine sormuşlar Asus modemler iyi değil falan demşiler bende Asus modem önermiştim başka olsun dediler o zaman dediğiniz gibi TP-Link modemi önereyim
Altyapıları 50 mbps desteklediği için o kadar hız alabileceklermiş bu arada fiber desteği olmayan daha uygun fiyatlı bir modem önerebilirmisiniz çok zahmet ettiriyorum ama bu fiyat biraz pahalı gibi en ucuzu demişsiniz daha iyi bilirsiniz ama biraz daha düşük fiyatlı olursa fiber desteği olmasına gerek yok.

Böyle bir şeyde yok. Kendileri Asus modem satıyorlardı. Asus ac 51 güvenilir bir modemdir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı