TürkNet iptal sorunu

freddie_mercury

Hectopat
İyi günler,
Ben iptal işlemi yapmak istiyorum ama 2 gündür bana " iptal için iletmiş olduğunuz eklerde eksiklikler bulunuyor. Dolayısıyla işleminize devam edemiyoruz. Talebinizi işleme alabilmemiz için bu belgeleri bize eksiksiz bir şekilde iletmeniz gerekiyor. Ayrıca doğru eşleşme yapabilmemiz için sistemimizde kayıtlı olan mail adresinizden gönderim yapmanız gerekiyor. Tekrar kontrol edip, talebinizi bize iletmenizi rica ediyoruz." Bunu gönderiyorlar artık bezdim ben bu dilekçeyi doldururken neyi yanlış yapıyor olabilirim gerçekten merak ediyorum. Ev telefonu mevcut değil sadece internet. Kimlik fotokopimi üstüne editleyip ama yine kabul etmediler.

Technopat.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunda eksiklik olmayabilir ek evrak eksiktir, ya da eksiğin ne olduğunu sor istersen.

Fotokopi ve dilekçe istiyorlar hepsini gönderiyorum hala eksik diyorlar başka ne var ki göndermem gereken? Artık sinirlerim bozulduğu için sağlıklı düşünemiyorum.

Xxxx numaralı internet hizmetinin iptal edilmesini arz ederim diye düzenleyin. Kimliği ekleyip göndermeyi deneyin.

Olmadı, kargo ile direk ıslak imzalı belgeyi TürkNet'e gönderin.

Hangi adresine göndermem gerekiyor kargo ile? Destek talebi açtım adres vermediler.

Onu vermiyorlar faks atın diyorlar acaba genel müdürlüğe gitsem bir sonuç alır mıyım?
Bilemiyorum.

Bazı akradaşlar BİP üzerinden faks gönderip iptal edilebildiğini söylüyor. İsteseniz öyle deneyin.

Bu faks mevzusu sıkıntılı bir konu. Siz düzgünce gönderseniz bile karşı tarafın cihazı düzgün olmayınca okunaklı çıkmıyor.

Yıl olmuş 2020 böyle bir zorunluluğun olması çok saçma. Islak imzalı belgeyi OİM'e yükleyip iptal işlemlerini başlatabilmemiz gerekli.

BTK'ya şikayet edin. 14 gün içinde iptal etmek zorundalar. İptal etmezlerse BTK ile uğraşıyorlar. BTK bu konularda çok iyi.

Yarına kadar herhangi bir geri dönüş vs. olmazsa şikayet edeceğim.

Bilemiyorum.

Bazı akradaşlar bip üzerinden faks gönderip iptal edilebildiğini söylüyor. İsteseniz öyle deneyin.

Bu faks mevzusu sıkıntılı bir konu. Siz düzgünce gönderseniz bile karşı tarafın cihazı düzgün olmayınca okunaklı çıkmıyor.

Yıl olmuş 2020 böyle bir zorunluluğun olması çok saçma. Islak imzalı belgeyi Oim'e yükleyip iptal işlemlerini başlatabilmemiz gerekli.

Dediğiniz gibi yaptım ve dilekçemi MNG ile başvuru adresine gönderdim. Faks çektim, mail gönderdim elimden gelen her şeyi yaptım artık yarına kadar sonuç alamazsam BTK'ya şikayet edeceğim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı