TürkNet IPv6 beta alımlarına başladı

Kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşana kadar bilemeyeceğiz ama ufakta olsa iyileşme bekliyorum.

Elde bulunan IPv4 ile nereye kadar GCN sistemini kullanacaksın? Elbet birileri IPv6'ya geçecekti. Bunu TürkNet'in yapması gayet manidar. TürkNet hakkında hep olumsuz konuşuyorum ama bazı durumlarda ilki başarıyorlar.

1. AKN'yi kaldıran ilk firma.
  2. IPv6'yı bireysel kullanıcılarla birlikte test eden ilk firma.
  3. Yapa'yı kullanan ilk firma.
  4. Hat moduna müdahaleyi Oim'e taşıyan ilk firma.
  5. Valve ve Netflix ile anlaşan ilk firma.
  6. Türkiye içinde 1Gbps hızı 150 Mbps uploadla beraber sunan ilk firma.
  7. VDSL'de upload vanasını açan ilk firma.

Hep ilk onlar yapıyor beya. Türk Telekom'da arkadan takip ediyor dicemde bir AKK kaldırdı o kadar diğerlerin hepsini hiç yapmadı. Şu MH geliştirseler varya fiyatından dolayı çok iyi olur. Şu hat moduna müdahale ne oluyor?

TurkNet'i kullanmaya başladığımdan beri 1 kere bile CGN IP'ye düşmedim. Temennim de düşmemem yönünde.
Modemimin IPv6 desteği var fakat IPv6 protokolüne geçiş için hangi ayarları yapmam gerektiğiyle alakalı 1 tane bile kaynak yok. Deneye deneye öğreneceğiz artık :)
Sizinle birlikte deneme fırsatı umarım elime geçer. THH kararını bekliyorum.
Hep ilk onlar yapıyor beya. Türk Telekom'da arkadan takip ediyor dicemde bir AKK kaldırdı o kadar diğerlerin hepsini hiç yapmadı. Şu MH geliştirseler varya fiyatından dolayı çok iyi olur. Şu hat moduna müdahale ne oluyor?
TurkNet canlı MH getirmez çünkü 24 saat boyunca çalışacak işçi sayısı aşırı fazla. Bu fiyatları sunmalarının nedeni bu.

24 saat hizmet verip 900 çalışan tutmak yerine mesai saatleri içinde çalışacak 300 kişi tutmak daha uygun. Yani TurkNet öyle düşünüyor.

TT kullanıyorum. @Özcan D. TürkNet kullanıyordu.
@Özcan D. Hocam siz katılacak mısınız?
@Özcan D. Sizde başvurun hocam güzel bir fırsat bu.
Amanın. 🥳 Başvuru yapıyorum hemen. Bilgilendirme için teşekkürler dostlar. 🙏

Düzenleme: Huawei HG658c V2 marka modemim var. Destekliyordur umarım. :D Bu arada ben DNS için Ethernet Özellikleri kısmından TCP/IPv4 protokolünü kullanıyordum. Onu tekrar TCP/IPv6 olarak güncelleyeyim.

Sizinle birlikte deneme fırsatı umarım elime geçer. THH kararını bekliyorum.

TürkNet canlı MH getirmez çünkü 24 saat boyunca çalışacak işçi sayısı aşırı fazla. Bu fiyatları sunmalarının nedeni bu.

24 saat hizmet verip 900 çalışan tutmak yerine mesai saatleri içinde çalışacak 300 kişi tutmak daha uygun. Yani TürkNet öyle düşünüyor.

Benim fiber kurulsa geçsemmi diye düşünmüyo değilim. TT buradaki ping değerlerini birazcık düzeltti ama iki oyunda sadece şu an. Diğer tüm oyunlarda hala 60-80 ping alıyorum 🤬.
IPv6 stok sıkıntısı olmadığından CGNAT'tan kurtulacaksınız :)

TT ile 6 yıllık CGNAT geçmişimiz var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı