TürkNet kopma sorunu

TheDobrevic

Kilopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: AMD R5-5600
GPU: SAPPHIRE RX7900 GRE NITRO+ 16GB
Anakart: MSI B550M Pro-Vdh Wifi
RAM: 2x8 DDR4 T-Force 3200mhz
HDD: SEAGATE 1TB 7200RPM
SSD: Hyperx Fury 480GB & KIOXIA EXCERIA PRO 1TB
Monitör: MSI G27C4 & MSI G241
Kasa: Cooler Master MB511
PSU: FSP HYPER 80+ 700W
Meslek
Kalıp Tasarım Mühendisi, Metalurji ve Malzeme Mühendisi
TürkNet'de kopma sorunu yaşıyordum, durmadan DNS probe finished no internet yazısı görmekten bıkmıştım, arıza kaydı açtım, 2 gün sonra şöyle dediler:

log: Saha dolabında devre değişikliği yapılmıştır

Kesilmeler eskisi gibi olmasa da halen devam ediyor, örneğin bir sayfayı açtığımda anında girmesi gerekirken 5-10 saniye dönüyor veya F5 atmadan giremiyorum, bu durum olurken örneğin LOL istemcisine girerken internet bağlantısı yok diyor ancak oyunun içinde isem 0 kopma oluyor. Şimdi alta hat değerlerimi bırakacağım, bu sorun benden mi kaynaklı yoksa onlardan mı? Emin olamadım, bu nedenle sizlere soruyorum ona göre yeniden destek talebi açacağım.

1587237640425.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Statik IP talep edin 1 ay öyle kullanın bakalım. TürkNet'ten lanet ederek NetSpeed'e geçmemin sebebi CGNAT yani havuz IP sistemini hiç düzgün yönetememesi ve Instagram videolarını bile izleyemememdi. NetSpeed'e geçtim rahatladım.

Ucuz diye geçtik, statik IP ile yaparsam yine fiyat 100'e denk geliyor :( Büyük ihtimal ISS değiştireceğiz bakalım.

Ucuz diye geçtik, statik IP ile yaparsam yine fiyat 100'e denk geliyor :( Büyük ihtimal ISS değiştireceğiz bakalım.
NetSpeed SMART paket kullanıyorum. 63 lira 35Mbit/3Mbit. 200GB kota sonrasında maksimum 76 lira olacak şekilde GB başına 50 kuruş ekliyor. Zaten 76 liraya da tamamen sınırsız paket var. Fazla harcamazsanız 63 lira veriyorsunuz. Karantina günlerinde fazla elbet harcanıyor ama normal zamanda 170-180GB harcıyormuşum. Yanına bir de statik IP alabilirsiniz 15 liraya.

NetSpeed SMART paket kullanıyorum. 63 lira 35Mbit/3Mbit. 200GB kota sonrasında maksimum 76 lira olacak şekilde GB başına 50 kuruş ekliyor. Zaten 76 liraya da tamamen sınırsız paket var. Fazla harcamazsanız 63 lira veriyorsunuz. Karantina günlerinde fazla elbet harcanıyor ama normal zamanda 170-180GB harcıyormuşum. Yanına bir de statik IP alabilirsiniz 15 liraya.

Şu anda aklımda millenicom var onuda deneyeceğim olmadı netspeed, oda olmazsa artık mecbur TT'ye geri dönüş :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı