TürkNet kullananlar memnun mu?

Arkadaşlar 2 ay sonra Vodafone ile taahhütüm bitiyor. ADSL 16Mbps kullanıyorum ama hiçbir şekilde memnun değilim. 10-11 download almama rağmen evde birisi internete girip Instagram veya sosyal medyada gezerse ping oyun oynarken anında 200-300'e geliyor. TürkNet kullanan arkadaşlar kullandıkları internetten memnun mu? Biraz detaylı bilgi verebilirlerse çok sevinirim. Modem olayı falan nasıl oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla sıfır sıkıntı yaşıyoruz diyemem. İllaki sıkıntı oluyor Türkiye’deki altyapı belli. Ama bu zamana kadar TTNet’te bu kadar iyi oyun deneyimi yaşayamamıştım. CS:GO’da servere göre değişse de 57-60 civarı ping değeriyle oynuyorum. Genelde bu, bazı geceler tabii ki çıkabiliyor ama genel olarak sunduğu deneyim iyi, öneririm.

Az önce diğer konuya yazdığımı alıntılıyorum:
35 Mbit yeterli bana derseniz 35 alıp 75 TL ödeyin. Daha fazla olsun, 50 Mbit alayım derseniz 85 TL. Ben 75 Mbit alıyorum hız olarak, 85 TL ödüyorum. Gayet memnunum, tam 1 sene oldu, geçen sene Ocak ayında başladım kullanmaya.

Anlık hız testi:
Eki Görüntüle 498722

Peki bir problem olduğunda müşteri hizmetlerine ulaşma şansımız oluyor mu?
Ufak sorunları hızlı bir şekilde çözüyorlar. Online İşlemler'den yazıyorsunuz, sabah çözülmüş oluyor, benim tecrübem bu şekilde. Büyük sorunlar içinse firmanın destek elamanı arkadaşıma yazıyorum, kendisi direkt bilgi veriyor bana.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı