Türknet Kullanıcıları memnun mu?

Merkezde 95 liraya 83/6 Mbps hız alıyordum, banliyöde 85 liraya şuan 35/6 Mbps alıyorum. Müşteri hizmetleri merkezde sorunları hızlıca çözüyordu. Banliyöde daha arıza yaşamadığım için tecrübe etmedim. Bu linkten fikir sahibi olabilirsin.

Değilim. Aldığım hız daha fazla olmasına rağmen TürkTelekom'da sabit olan 39 ping TurkNet'e geçtikten sonra özellikle akşam saatlerinde 35-210 değerleri arasında sürekli inip çıkıyor. Altı saatte bir bağlantı kesilmesi de cabası. İkide bir modeme reset atmak zorunda kalıyorum. Olmayan müşteri temsilcileri ise mail yoluyla saçma çözümler sunmaya çalışıyorlar. Lokasyona göre çok değişiyor forumdaki arkadaşlara değil apartmanda/mahallede kullanan insanlara danışmanız daha sağlıklı.

Türkiye üzerinde interneti kopmayan, sorun yaşatmayan tek bir ISS söyleyebilecek var mı?

İyi/kötü olacağı tamamiyle bölgenize kalmış bir durum.

Altyapı kaynaklı problem yaşamazsanız, beğenmeyeceğiniz tek yönü müşteri hizmetlerinin olmayışı olacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı