TürkNet kullanılır mı?

BoşVarlık

Hectopat
Merhabalar öncelikle güzel yurdumun çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmış insanları altyapı sorgulaması yaptığımda 35 Mbps hız verıyorlar 80 TL'ye Türk Telekom'a baktığımda ise 24 Mbps 94.90 yazıyor ben şu anda Türk Telekom kullanıyorum 12 Mbps ve çağımıza göre çok düşük bir hız olduğunu belirtmeliyim durmadan oyun indiren bir insan olarak 10 GB oyun indirmek bile işkence gibi oluyor görüşleriniz nelerdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kullandığım kadarıyla yorumlayayım sana. Açıkcası ttelekomdan geçtim ve kat kat daha memnunum TürkNet'in tek bir sıkıntısı var benim için müşteri hizmetleri yok muhatap bulmada çok zorlanıyoruz ki gelelim kaç kez sorun yaşatır ben 2 kez yaşadım 2 yıldır kullanıyorum yani ben öneririm kısacası iyi forumlar :)

2 3 Hafta içerisinde internet bağlatılır mı taahhüt bitene kadar beklemek zorundayım yani 1 yıl ama o kadar fazla insan hem iyi hem kötü yorum yapıyor ki kafam karıştı.

Evet müşteri hizmetleri yok ama fiyata göre verdikleri internet stabil, yüksek fiyat ödemiyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni geçtim TürkNet'e askerde olduğum için deneme fırsatım olmadı pek ama evdekiler memnun. Yine de NetSpeed'e de bir bak derim. Fiyat olarak daha uygun.

2014'den beri Türk Net kullanıyorum. 2017'e kadar memnundum. 2017'den sonra hiç ama hiç memnun olmamaya başladım. Arıza kaydı bırakmama rağmen hala internetin gelmemesi sonra tüketici mahkemesine başvurduktan 1 gün sonra direk arayıp interneti aktif etmeleri 1 gün sonra yeniden internetin gitmesi kısacası elini veren kolunu kurtaramaz öyle bir firma. Para konusuna gelince direk ararlar ama arıza felan olunca ulaşmanız çok zor. Tavsiyem eğer aktif altyapı'da değilseniz Türk Net firmasına geçmemenizi öneriyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı