TürkNet kurulum için randevu almak

@pc-user modem fiber için zorunlu ama vdsl için zorunlu değil(kanunen). Kendileri bir zorunluluk koyduysa bilemem. Kurulum ücreti 100tl. Modemi kendim aldım. Ama 1 ay ücretsiz deneme kampanyası var. Yani aktivasyon işleminden itibaren 1 ay içinde iptal edersen kurulum ücreti dahil hiç bir ücret almıyorlarmış. Ben Turkneti bunun için seçmiştim. memnun kalmazsam para vermem diyerek. Diğer firmalarda iptal edilse bile 150tl kurulum parasını alıyorlar.
Anladım hocam, teşekkür ederim .

Hızı iyi olabilir fakat bağlanması hizmet kalitesi cart curt kısacası her şeyi berbat bazılarına iyi Türk Telekom saha ekipleri geliyor denemeye değer benimkiler kötüymüş buradan onu çıkarıyoruz.
Merhabalar, TürkNet ile ilgili memnuniyet durumunuz nedir acaba? Ben de bağlatmayı düşünüyorum da konuyu görünce sormak istedim.

Yeni bir şey geçti elime az önce yolladılar ve beni aramadıklarına yemin edebilirim.

Hızı iyi olabilir fakat bağlanması hizmet kalitesi cart curt kısacası her şeyi berbat bazılarına iyi Türk Telekom saha ekipleri geliyor denemeye değer benimkiler kötüymüş buradan onu çıkarıyoruz.

Merhabalar, TürkNet ile ilgili memnuniyet durumunuz nedir acaba? Ben de bağlatmayı düşünüyorum da konuyu görünce sormak istedim.

Sana başka diceğim şeyler de var mesela yalanları.

Not: Fotoğraf bana aittir.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    6,4 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı