Türknet Nasıldır, Geçilir mi?

CanAydn

Hectopat
Yer
America, Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Mimar ve Bilgisayar Programcısı
İnternet sözleşmem bittiğinde Türknet'e geçmeyi planlıyorum fakat aklımda birkaç soru var. Öncelikle Bursa/Osmangazi'de oturuyorum, internette okuduğum kadarıyla herkes hız düşüklüğünden, verilen hızı alamama veya internetin geç bağlanması ve müşteri temsilcisinin kötü olmasından şikayetçi. Kısaca sorularıma geçeyim.
1- Verilen hızı alamama veya verilen hızın dalgalı alma gibi bir şey söz konusu mu?
2- Forumlarda okuduğum kadarıyla akşamları interneti 1 MBps olarak veriyorlarmış bu doğru mu?
3- Şu anki oturduğum yer 35 MBps'ye kadar destekli, tahmini olarak en düşük 30 almam gerekir fakat daha da altına düşer mi? Genelde 50 MBps destekli yerlerde 16-20 aldığı söylenen forumlar var, bu ne kadar doğru?
4- Geçiş sürecinde 1 ay internetin bağlanmaması gibi sorunlar okudum böyle bir şey var mı ?
5- İlk olarak ADSL olarak bağlanıyormuş. Sonradan VDLS'e geçiliyormuş ne kadar doğru?

Ve bir de VDSL destekli olan yerlerde VDSL hat desteği oluyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Karar senin.
Screenshot_20170712-113553.png

Karar senin.
Screenshot_20170712-113553.png

Seninki kötü diye bütün konularda Türknet'i kötülemeni hala anlayabilmiş değilim. Altyapıyı sağlayan Türk Telekom sıkıntı çıkartmıyorsa Türknet ne yapsın?

Onunki kötü diye mi? :)

Hocam en nihayetinde Türk.Net belki bir şeyler yapmaya çalışıyor olabilir. İyi niyetli olabilir ama kendi alt yapıları olmadığı için hizmet kalitesi TT'nin elinde. Şunu soracaksın kendini stabil olmayan hızlı bir bağlantı mı yoksa düşük hızda ama stabil bir bağlantı mı? Karar senin :)

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    1.jpg
    17,2 KB · Görüntüleme: 341
Onunki kötü diye mi? :)

Hocam en nihayetinde Türk.Net belki bir şeyler yapmaya çalışıyor olabilir. İyi niyetli olabilir ama kendi alt yapıları olmadığı için hizmet kalitesi TT'nin elinde. Şunu soracaksın kendini stabil olmayan hızlı bir bağlantı mı yoksa düşük hızda ama stabil bir bağlantı mı? Karar senin :)
Ben kullanıyorum ve hiç dengesizlik görmedim. Hatta Superonline'da 60 ping alırken Türknet'de 10 ping altı alıyorum. Bunları abartmadan söylüyorum.

Seninki kötü diye bütün konularda Türknet'i kötülemeni hala anlayabilmiş değilim. Altyapıyı sağlayan Türk Telekom sıkıntı çıkartmıyorsa Türknet ne yapsın?
Evet arkadaşlar gelelim bayramın sorununa, kardeşim beyninle alıp veremediğin yoktur umarım :) 15 Küsur defadır destek kaydı oluşturuyorum sürekli teknik destek deyip duruyorlar. Elektrikçi çağırdım sorun yok. Yeni modem aldım boşu boşuna param gitti. Daha ne kötüsünden bahsediyorsun, adamlara diyorum ki TT sizi iplemiyor, adamlar ilgileniyoruz diyor. Ben daha evimin önünden TT arabası geldiğini görmedim ama bana diyor ki kutunuza kadar geldik. Eskiden TT kullanıcısıydım adamlar gelip modeme kadar kontrol ediyordu, TN geçtikten sonramı sorunlar başladı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı