TürkNet nasıldır?

Yaklaşık 3 yıldır TurkNet kullanıcısıyım. Arada kesilmeler dışında pek de bir sıkıntı yaşamadım. En mantıklı tercih şuan. Sıkıntı yaşadığın zaman ilgili müşteri hizmetleri var. Bundan dolayı aşırı memnunum. Büyükşehirler de GPON Teknolojisiyle 1000Mbps internet veriyorlar. Çoğu bölgede TT altyapısı kullanılmakta ama. Kullandığın süre boyunca üzeceğini düşünmüyorum.

Evet hocam doğru söylüyorsunuz ama Superonline ile şu ana kadar hiç sıkıntı yaşamadım sadece TurkNet'e geçme isteğim hızının 1000'lere dayanması. Bu riske değer mi?

Ne gibi sıkıntılar yaşamıştınız hocam açabilirseniz sevinirim.

1000 gerçekten çok iyi bir değer TurkNet'in de kullanıcı desteği açısından bir sıkıntısını görmedim kendi çevrenizde kullanan varsa onlara da bir danışın ama kendi altyapıları olduğu için kötü bir destek vereceklerini düşünmüyorum.

Dostum ben daha yeniyim, bir ay önce geçtim, yâni belki ileride sorun olabilir.
Ancak gene de yorum yapacak olursam;
Ping değerleri gayet güzel, ben de 100 Mbps'den geçtim ve çok güzel bir his 1000'e geçmek.
Hızı internet kablosu bağlamazsan stabil değil. Her zaman 900 Mbps vermez. Örneğin oyun indirirken arada 400 Mbps'e kadar inebiliyor. Genelde 700-850 Mbps arası seyrediyor. Tabi evde kaç kişinin interneti aktif olarak kullandığına göre durum değişebilir. Ancak unutma ki en kötü indiği yerde bile senin 100 Mbps'den iyi.
Fiber kablo varsa genelde bir ek kablo bağlama işlemi olmaz, gerek görürlerse yeni kablo bağlarlar. Çok uzun sürmüyor, bence bunu dert etmene gerek yok.

Süreç hakkında;
İnternet üzerinden kolayca başvuru yapabilir ve randevu oluşturabilirsin. Randevu aralığımda bana gelmişlerdi.
Sonrası zaten modem kurulumu falan bedava.
Süreç kolay anlayacağın.

Genelde müşteri hizmetlerini çok kötülüyorlar, yeni olduğum için bilmiyorum.

Toparlayacak olursam, bence geçmen daha iyi olacaktır. Karar senin, saygılar.

Yaklaşık 3 yıldır TurkNet kullanıcısıyım. Arada kesilmeler dışında pek de bir sıkıntı yaşamadım. En mantıklı tercih şuan. Sıkıntı yaşadığın zaman ilgili müşteri hizmetleri var. Bundan dolayı aşırı memnunum. Büyükşehirler de GPON Teknolojisiyle 1000Mbps internet veriyorlar. Çoğu bölgede TT altyapısı kullanılmakta ama. Kullandığın süre boyunca üzeceğini düşünmüyorum.
Hocam superonline de hiç sorun yaşamıyorum, 100 mpbs ile de mutluyum denilebilir. Türkneti sadece hızım 1000 e çıksın diye istiyorum. Bu risk sizce göze alınabilecek bir risk midir ?

Dostum ben daha yeniyim, bir ay önce geçtim, yâni belki ileride sorun olabilir.
Ancak gene de yorum yapacak olursam;
Ping değerleri gayet güzel, ben de 100 Mbps'den geçtim ve çok güzel bir his 1000'e geçmek.
Hızı internet kablosu bağlamazsan stabil değil. Her zaman 900 Mbps vermez. Örneğin oyun indirirken arada 400 Mbps'e kadar inebiliyor. Genelde 700-850 Mbps arası seyrediyor. Tabi evde kaç kişinin interneti aktif olarak kullandığına göre durum değişebilir. Ancak unutma ki en kötü indiği yerde bile senin 100 Mbps'den iyi.
Fiber kablo varsa genelde bir ek kablo bağlama işlemi olmaz, gerek görürlerse yeni kablo bağlarlar. Çok uzun sürmüyor, bence bunu dert etmene gerek yok.

Süreç hakkında;
İnternet üzerinden kolayca başvuru yapabilir ve randevu oluşturabilirsin. Randevu aralığımda bana gelmişlerdi.
Sonrası zaten modem kurulumu falan bedava.
Süreç kolay anlayacağın.

Genelde müşteri hizmetlerini çok kötülüyorlar, yeni olduğum için bilmiyorum.

Toparlayacak oluraam, bence geçmen daha iyi olacaktır. Karar senin, saygılar.
Hocam modem olarak ne talep etmeliyim hangi model böyle bir imkanım var mı? Bizim ev biraz büyük çünkü ondan sinyalin de iyi olmasını istiyorum.

Hocam superonline de hiç sorun yaşamıyorum, 100 mpbs ile de mutluyum denilebilir. Türkneti sadece hızım 1000 e çıksın diye istiyorum. Bu risk sizce göze alınabilecek bir risk midir ?
Diğer dairemizde 200 Mpbs Superonline vardı. Yakın zamanda oraya da TurkNet çektik. Aynı fiyata geçtiğimiz Turknet ciddi bir farkla daha yüksek hız sağlıyor. Bir de dediğim gibi ilgili bir müşteri hizmetleri var. Superonline o konu da kanser ediyor. Kendi sitelerinde altyapı sorgulaması yaptıysan, 1000 Mpbs destekliyorsa bence mantıklı bir tercih. Risk olacağını düşünmüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı