TürkNet paranız iade ve arkadaşını getir kampanyaları

MEVbaba61

Hectopat
Merhaba, ben bunu TürkNet'in sitesinde gördüm. Yani ben bir kod (arkadaşini getir 1 ay ücretsiz olsun) alırsam "ilk ay beğenmezseniz paranız iade" kampanyasindan faydalanamıyor muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aktif TürkNet kullanıcısı olarak sistemi size şöyle anlatayım. Online olarak başvurunuzda sistem size 1 aylık internet kullanımını ücretsiz olarak sunuyor. Fakat bu haktan 2.fatura döneminizde faydalanabiliyorsunuz. Bunun amacı bu hediyenin kötüye kullanılıp şirketin zarara sokulmamasıdır. Daha sonraki dönemlerde sizin için oluşturulan referans linki ile herhangi bir arkadaşınızı davet edip abonelik oluşturursanız arkadaşınızın 2.fatura dönemi geldiği zaman hem siz hem arkadaşınız 1 ay ücretsiz internet kullanıyor. Aynı şekilde bir referans linki ile davet edilirseniz ( mevcut aboneliği bulunmayanlar ) 2.fatura döneminizde ücretsiz internet kullanma hakkına sahip oluyorsunuz.

Not: TürkNet'in Online işlemler menüsüne göre ücretsiz haklarınızı istediğiniz herhangi bir fatura döneminde de kullanabiliyorsunuz.

Daha fazla detay ve referans kodu için mesaj atabilirsiniz.

Teşekkür ederim, TürkNet'e geçersem kod için yazarım .
Bu arada genel olarak memnun musunuz internetinizden, kısaca yazabilir misiniz ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…