TürkNet pişmanlık mıdır?

Millenicom müşteri hizmetleri bayağı iyi hocam ya. Her yerden ulaşım sağlanabiliyor adamlara. Donanım haber falan boş muhabbet forumlar. Bu arada fiyat değişmiyor 35 Mbps paket 74, 100 Mbps paket 99 TL hala yaklaşık 1 seneden beri.

Yok hocam boş değil de orada ki insanlar da kullanıcı sonuçta orada yalan söyleyecek halleri yok. 2013 yılından beri orada takılıyorum güzel forum. Millenicom bölümüne baktım %80'i şikayetçi adamlardan.

gerçekten dalga geçilmiş bu arada
Bu arada eskiden Türknet kullandığım zamanlarda ben 100 MBPS alıyordum ara sıra eski adresimi sorguladığımda 35 MBPS maksimum hız diyorlar. Bu kadar aşağılık, karaktersiz, işe yaramaz insanlar.
Yok hocam boş değil de orada ki insanlar da kullanıcı sonuçta orada yalan söyleyecek halleri yok. 2013 yılından beri orada takılıyorum güzel forum. Millenicom bölümüne baktım %80'i şikayetçi adamlardan.

Ben 2017'den bu yana TürkNet kullanıyorum VDSL 82-73 arasında dowload 3-4 arasında upload alıyorum gayet memnunum bu zamana kadar kopma vs hiçbir şey olmadı ama bu yapa şeysi bizim mahalleye geleceğini hiç sanmıyorum.

Bir zamanlar herkes övüyordu şimdi o orantısız büyüme hızını kaldıramamasının sesi gelmeye başlamış. Bunları 3 yıl önce söylerken bizim ağzımıza ediyorlardı. :D

Alt yapıya göre hizmetin kalitesi değişir ama değişmeyen bir şey var; TürkNet kullanıcısı olarak önemli bir sorunla karşılaşırsanız mağdur olursunuz. Sorunu çözdürmek için aylarca uğraşan bir sürü tanıdığım var, bazıları pes edip servis sağlayıcılarını değiştirdiler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı