Tamamen şansa kalmış bir durum bana 2.aydan sonra açılmıştı VDSL.
Şans işi belki yarın olur belki 1 yıl sonra. Türk Telekom'u arayıp VDSL port başvurusunda bulunabiliyorsun diye biliyorum. Biraz araştır bunu.
Durum ücretsiz işliyor. Arkadaşım başvurdu 15 güne açtılar. Tam detayını bilmiyorum o yüzden araştır dedim.HM o zaman ben Türk Telekom'u arayıp port başvurusunda mı bulunmam lazım? Peki ne kadar da gelir?
Durum ücretsiz işliyor. Arkadaşım başvurdu 15 güne açtılar. Tam detayını bilmiyorum o yüzden araştır dedim.
Düşünüyorsanız alabilirsiniz hocam birkaç eksiğini söyleyeyim tam emin olup kararınızı verip öyle alın.
Müşteri hizmetleri gibi bir şeyleri yok siteden destek kaydı açıyorsunuz başka hiçbir şekilde görüşme yok. İlk aylarda birkaç kesilme falan olabilir oda biraz şansına kalmış altyapın iyiyse kesilmez büyük ihtimalle.
Eğer almayı düşünüyorsanız bana da bir iyilik yaparsanız çok teşekkür ederim yapmazsanız canınız sağ olsunBMM58BV76UXD şu kodla kaydolursanız hem bana hem de size 1 ay bedava verilecek.
Millenicom'u aradım adamlar belki başka operatöre geçip hala port kablosu takılı olanlar var o yüzden port yok gibi gözüküyor olabilir dedi adamlarımız gelip bakacak 15 gün içinde belli olur dendi.
Dostum yaptım (nerede beleş oraya yerleş)![]()
Millenicom'u aradım adamlar belki başka operatöre geçip hala port kablosu takılı olanlar var o yüzden port yok gibi gözüküyor olabilir dedi adamlarımız gelip bakacak 15 gün içinde belli olur dendi.
Dostum yaptım (nerede beleş oraya yerleş)
Senin kodunla kayıt oldum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.