TTNET taahhüt iptalinde cayma bedeli

Taahhüt 2 senelik, arkadaş 2 haftadır kullanıyor.

Ayrıca cezai bedel ne kadar erken çıkarsan o kadar az olur, hiç beklemeden iptal etmeni tavsiye ederim. Sizden alabilecekleri Max tutar kullandığınız zamana kadar olan indirim tutarı olabilir, fazlasını talep ederlerse yine hakkınızı arayın.

2 haftalık taahhüt diye bir şey yok.

Vallahi paket fiyatı 270 lira demişler 200 lira da indirim koymuşlar. Pakette 24 Mbps kotasız. Sahtekarlığın daniskası.

O kanunu anlatan kişiyi izliyorum ama buna rağmen TTNET usulsüzlük yapıp bedeli her türlü çıkarma uğraşına giriyorlarmış. Bunu yapıyorlarsa da yasal boşluk olması lazım yoksa o kadar iyi avukatlara sahip şirketin böyle işlere girmesi saçmalık olur.
1 yıl kalmışsan cayma bedeli ödemezsin. Diğer türlü ödersin.

Normalde 2 haftalık ücretsiz süreç var diye biliyorum. Ama Türkiye'de takan yok Hakem Heyetine gitmediğiniz sürece. Onun dışında taahhüt cayma bedeli hesaplanırken iki kritere bakılır. Birincisi kullanılan aylarda yapılan indirimlerin toplamı, ikinci olarak ise ise kalan ay sayısına bakılır. Bu ikisinden hangisi ucuzsa kişiye cayma bedeli olarak yansıtılır.

İlk ayda olduğunuz için max 200 TL bir cayma bedeli çıkar diye düşünüyorum. Bunun 120TL'sini TurkNet ödüyor faturanızı gösterdiğinizde. Kalan bedeli ise arkadaşınızın kodu ile geçiş yaptığınızda 1 ay ücretsiz oluyor. Yani 100TL cepte kalıyor. Kalan cayma bedeli tutarını da bu ücretten düştüğümüzü sayarız.

Böylece herhangi bir ek ücret ödemeden hem TurkNet geçmiş oluruz hem de ilk ay bedava olmasa da indirimli kullanırız.

Normalde 2 haftalık ücretsiz süreç var diye biliyorum. Ama Türkiye'de takan yok Hakem Heyetine gitmediğiniz sürece. Onun dışında taahhüt cayma bedeli hesaplanırken iki kritere bakılır. Birincisi kullanılan aylarda yapılan indirimlerin toplamı, ikinci olarak ise ise kalan ay sayısına bakılır. Bu ikisinden hangisi ucuzsa kişiye cayma bedeli olarak yansıtılır.

İlk ayda olduğunuz için max 200 TL bir cayma bedeli çıkar diye düşünüyorum. Bunun 120TL'sini TurkNet ödüyor faturanızı gösterdiğinizde. Kalan bedeli ise arkadaşınızın kodu ile geçiş yaptığınızda 1 ay ücretsiz oluyor. Yani 100TL cepte kalıyor. Kalan cayma bedeli tutarını da bu ücretten düştüğümüzü sayarız.

Böylece herhangi bir ek ücret ödemeden hem TurkNet geçmiş oluruz hem de ilk ay bedava olmasa da indirimli kullanırız.
Bağlantı ücreti gibi bir sürü ıvır zıvır ücret var kesilen. 700-800 lira fatura çıkar. En iyisi müşteri hizmetlerini arayıp, cayma bedelini sormak.

Bağlantı ücreti gibi bir sürü ıvır zıvır ücret var kesilen. 700-800 lira fatura çıkar. En iyisi müşteri hizmetlerini arayıp, cayma bedelini sormak.
Dostum o bedelleri ödetemezler 2 hafta için. Ayrıca arkadaş zaten önceden de kullanıyormuş, taahhüt yenilemiş. 700-800 fatura çıkamaz, çıksa da arkadaş hakem heyetinde haklı bulunur. Ödetebilecekleri tek miktar ilk ayın indirimsiz tutarı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı