TürkNet, tuhaf hız yükselmesi

Online işlemler merkezi üzerinden paket değişikliği seçeneğine bakmanızı tavsiye ederim.
10₺ gibi ufak bir ekstra ücret ile daha hızlı internete sahip olabilirsiniz.

Çocuk TürkNet kullanmıyor. Ve geçerse vea değil. Yapa olarak alacak. 19 TL veripte yüksek bir hız alamaz. Veadan hizmet verenlerden alabilir yani Millenicom ve Türk Telekom'dan.
@ardltn o kadarını bilmiyorum beya. Tip-7 dolap aktif olunca TürkNet'i bir daha sorgula. 13 Mbps çıkırsa Millenicom'a falan geç.
 
25 gün önce evime 50 metre uzaklıkta tip 7 saha dolabı yerleştirdiler. Her zaman 11Mbps çıkan hızım bugün yaptığımda 13 Mbps çıktı? Bunun sebebi nedir saha dolabıyla bir alakası mı var saha dolabı VDSL sanırım henüz aktif değil. Türk Telekom'dan sorgulatınca altyapım hâlen ADSL gözüküyor ama benim alabileceğim hız neden 2Mbps arttı ne alaka yani?

Kesinlikle TurkNet'i tavsiye etmiyorum bana VDSL kullanabilirsiniz deyip üye yaptılar sonra da boş port yok deyip ADSL'e mahkum ettiler ilgi sıfır muhatap yok bence 30 40 lira fazla verip Turkcell'e geçin size özel hat çekip 100 Mbps'e kadar hız veriyorlar.
 
Altyapınız varsa 100 Mbps veriyor hocam.

Hocam altyapınız 100Mbps desteklese bile bazı yerlerde Türk Telekom yüzünden paket yükseltmeden o hızları göremiyorsunuz diye biliyorum. Arkadaş TürkNet altyapısında bulunduğu için 82 liralık normal fiyattan 100Mbps alabilir ancak Türk Telekom alt yapısı kullanılan yerlede en fazla 35Mbps download 5 Mbps upload alınıyor. Hatta ismi özgür 35 geçiriyor diye hatırlıyorum.
 
ADSL de en fazla 13-14 alırsın bu yüzden daha fazla artmamış. ADSL hızı Türkiye de en fazla 16 Mbit olarak veriliyor bunun %12-13 oranında veri paketlenmesi olarak kaybolur geriye kalan hızı da zaten alıyorsunuzdur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı