Türknet ve Kablonet sorunları neler?

  • Konuyu başlatan rtN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 337

rtN

Centipat
Katılım
1 Ocak 2020
Mesajlar
89
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
2 sağlayıcı için de çok kesiliyor, söylenen hızı vermiyor deniyor. Geçip de sorun yaşayan var mı? Lütfen uzun uzun açıklayın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Söylenen hızı vermek zorunda değil çünkü misal veriyorum 35 Mbit'e kadar diye alıyorsunuz o paketleri. Bunun sebebi ise altyapı yetersizliği. Ayrıca şu an tüm Türkiye neredeyse evde olduğu için herkes bir şeyler izliyor, dinliyor, oynuyor. İnternet trafiği acayip artmış durumda. CGNAT nedir diye araştırırsanız daha da sıkıntılı olduğunu anlarsınız.
 
TürkNet'i bilmem ama Kablonet ve sorun kelimelerini yan yana nadir görebilirsin.

DSC_0016.JPG

.
 
Özür dileyerek mesajımı düzenliyorum. Benim kafam bir an Millenicom'a gitti. Kablonet kendi altyapısını kullanıyor. Bu yüzden o konuda yorum yapamıyorum.

Turknet için şunu söyleyebilirim. YAPA dedikleri kendi altyapı ağını kullanırsan santrale olan uzaklığına göre sana simetrik internet sunuyorlar. Eğer aktif altyapı kapmasında değilsen, Türk Telekom sana altyapı kalitesi olarak ne sunuyorsa ötesini sunamayacak. Ancak hız ve fiyat konusunda avantajın olacaktır.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı