TürkNet vs Millenicom

yungcarti

Hectopat
Arkadaşlar bu iki sağlayıcı arasında kaldım ikisininde aynı hızları veren tarifesine geçmeyi düşünüyorum ikisi de 85 TL aylık artıları eksileri aşağıya yazıyorum şimdiden teşekkürler.
Millenicom kurulum ücreti: 150TL.
TürkNet kurulum ücreti: 66TL.
Millenicom'un müşteri hizmetleri var TürkNet'in yok sizce müşteri hizmetlerinin olmaması büyük bir sorun mu? Hangi interneti almalıyım? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 1.5 senedir TTNet fiber alt yapısı ile Millenicom kullanıyorum. Açıkcası benden kaynaklanan modem problemi dışında hiç bir sorun yaşamadım. TurkNet'e geçmeyi düşünmüştüm ben ilk başta ama Millenicom daha cazip geldi.

İkisininde söveni de var sevenide :). Müşteri hizmetler çokta fark etmiyor sıkıntı oldu mu oluyor, müşteri hizmetleri olduğu halde sıkıntı yaşayan çok. İkisi de taahhütsüz, bölgenizde kullananlara sorarsanız daha güzel ve net bir cevap alırsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu yılın mart ayından beri TürkNet kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Müşteri hizmetleri olmaması herhangi bir sorun olması durumunda çözümü erteleyebiliyor onun dışında TürkNet kullanıcısı olarak memnun olduğumu söyleyebilirim. 35mbps hızı sonuna kadar alıyorum oyunlarda ping sorunu da yok.

kardeşim önceden türknet kullanıcısıydım packet loss yiyordum türknet müşteri hizmetlerine ulaşamak mümkün değildi hep konu açıyordum sorunum var beni arayın diye kimse ilgilenmedi millenicoma geçtim 1 kere bile sorun yaşamadım ne loss sorunum var ne ping çok şükür adamlar çok iyi ilgileniyorlar verilen parayı hak ediyor kısacası

TürkNet henüz Türk Telekom fiber altyapısını kullanamıyor eğer binanızda fttb veya ftth alt yapısı varsa TürkNet kullanamazsınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı