TürkNet vs. Millenicom

Alt yapı bulunmadığından dolayı 180 gün içinde cayma hakkım var. BTK'dan şikayet ettiğimde bu cevap verildi:
Nakil başvurusunda bulunan müşterilerimizin, hizmet almak istediği adreste alt yapı uygunluğu olmaması halinde nakil başvurusu alınarak altyapıyı bekleme alternatifi bulunmaktadır. Nakil başvurusunda bulunarak altyapı bekleyen müşterilerimiz için, sistemde altyapı güncel uygunluk bilgisi günlük olarak sorgulanmakta ve belli aralıklarla bilgi verilmektedir. 180 gün içinde müşterinin cayma bedelsiz iptal hakkı bulunmaktadır. 180 gün içinde altyapının uygun hale gelmesi halinde müşteriyle iletişime geçilerek hizmet verilmektedir. 180 gün sonunda altyapı uygun hale gelmemişse, müşteriye nakil başvurusunun iptal edildiği ve abonelik iptali için başvurması gerektiği yönünde bilgi verilmektedir. İptal başvurusunda bulunmayan müşterilerimizin aboneliği 15 gün sonunda cayma bedeli yansıtılmadan iptal edilmektedir. 180 günlük süre boyunca, abonelikle ilgili aylık ücretlendirmeler durdurulmaktadır. Altyapının uygun olmaması nedeniyle nakil başvurusu yapmak istemeyen ve/veya başvuru yapan ancak 180 günlük süre dolmadan başvurusunu iptal etmek isteyen müşterilerimiz, iptal başvurusunda bulunmakta ve cayma bedeli yansıtılmadan iptal işlemi gerçekleştirilmektedir.

Şu an Superonline kullanmaktayım ama hızdan memnum değilim parasını hak etmeyen pakete para veriyorum. Bu sene sözleşme yapmıştık 1 senelik. 2021 Mart ayında sözleşme bitecek. ADSL 8 MB indirme kotasız upload ölçtüğüm değerler göre 1 MB alıyorum en fazla. Bilgisayar odamda olduğu için interneti odama taşımaya karar verdim fakat internet düzgün çekmemeye başladı. 8 MB indirme alırken şimdi 5 MB anca alıyorum 300 KB upload alıyorum. Apartmanın altyapısı var TürkNet altyapı 75 MB olduğunu söyüyor ve Başka operatörlerden geçişte 120 TL cayma bedeli bizden deyip

35 Mbps'e KADAR DOWNLOAD, 3 Mbps'e KADAR UPLOAD 85 TL paketini öneriyor 10 TL farkla ise 75​

Mbps'e KADAR DOWNLOAD, 4 Mbps'e KADAR UPLOAD öneriyor​

Milleni ise 97 MB olduğunu söyleyip başka öperatörlerden geçişte cayma bedeli vermiyor

84, 90 TL
Fiber 35 Kampanyası
  • 35 Mbps'e kadar Download
    6 Mbps'e kadar Upload Hızı
  • Kotasız
109, 90 TL
Fiber 100 Kampanyası
100 Mbps'e kadar Download
8 Mbps'e kadar Upload Hızı
Kotasız

Öneriyor.
Müşteri hizmetleri bakımından hangisi daha iyi ve hangisi daha sıkıntılı ve Türk Telekom iyi mi akrabam kullanıyor iyi diyor ama kararsız kaldım, öneriniz nedir?
Millenicom 200 tlye kadar karşılıyordu sanki

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı