TürkNet vs Millenicom

• Konuyu başlatan jEMRE
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.545

jEMRE

Centipat
Daha fazla  
İki hafta sonra Türk Telekom ile olan taahhütüm bitmiş olacak. Bende yeni internet almak için araştırmaya başladım şu an aklımda TürkNet ve Millenicom var. Açıkçası Millenicom bana biraz daha iyi gibi geldi. Bu konu hakkındaki önerilerinizi bekliyorum özellikle kullananlar yardımcı olursa sevinirim.

Paran ve altyapın varsa al Superonline.
Altyapın varsa kablonet.

Ama şöyle bir internetim olsa tadından yenmezdi. :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Altyapın varsa kablonet.

Ama şöyle bir internetim olsa tadından yenmezdi. :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet, Kablonet' de olabilir.

Millenicom' un servisi de berbat. 1 ay bekledim nakili, müşteri hizmetlerine ulaşamıyorsun zaten paran ve altyapın varsa al Superonline.
Millenicom hız sabit anlaştığın hız ama kopma falan yaşıyorsun.
Sizin bulunduğunuz yerde altyapıda problem var demek ki.
Ben 100mbit sorunsuz 1 yıldan fazladır kullanıyorum.

İkisi de aynı altyapıyı kullanıyorlar. Burada önemli olan hizmet ve destek kalitesi. Ben şahsen NetSpeed öneririm. O da aynı VDSL olarak bakır kablodan TT altyapısı üzerinden hizmet veriyor. Müşteri temsilcileri gayet çözüm odaklı ve ayrıca Facebook Messenger üzerinden de destek veriyorlar. Türk Telekom ADSL ile 2 mbps download 0.20 upload aldığım adreste 21 mbps download 3 mpbs upload vermeyi başarmışlardı.

Bu Konularda Fazla Bilgili değilim ancak kablonet turkcell gibi bişey alabilirsin eğer imkanın varsa ikisini de kullanmadım ama çok güzel olduklarını sanmıyorum teşekkürler 🙂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı