TürkNet Yapa ADSL Nasıl?

Ahuri52

Megapat
Yer
İstanbul/Esenler
Daha fazla  
TürkNet'in YAPA altyapısnı kulanıp da ADSL kullanan var mı ve hızınız nedir? Santrale maks 1500 metredeyim bu mesafede ne hız alırım cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.😋

Dayanaksız karalama kampanyası
TürkNet gibi bomboş 3 kişilik sahte şirkete o parayı vereceğine kafana sık en azından onurlu bir hareket yapmış olursun, o kadar ciddiyim. :) 1500 metrede zaten alacağın bir şeyde olmaz.

Bir TürkNet müşterisi olarak en baştan söyleyeyim; müşteri hizmetleri diye birşey yok. En başlarda Online İşlem Merkezinden çabucak destek veriyorlar fakat en fazla 1-2 ay sonra 48 saati geçen çözümlerle karşılaşıyorsun. Destek kaydı oluşturduğunda otomatik mesaj ile bir cevap veriliyor fakat bu zamana kadar açtığım çağrı kayıtları hep otomatik mesaj ile sınırlı kaldı maalesef. Dün tüm Türkiye'de Türknet müşterilerinin hemen hemen hepsinde internet gitti ve kimse müşteri hizmetlerine ulaşamadı. Ne OIM ne de Hızlı İşlem hattı. Türknet gerçekten ölü bir ISS. Önermiyorum. Yine de tercih size kalmış.

Vodafone Net'e 8Mbps için 80TL vermektense daha iyidir 3 ay internetnetsiz kaldım bunlar yüzünden😕.Türkiye'de düzgün ISS bulmak bir mucize.

1,5 - 2 sene kullandım bu TürkNet laneti hiç bulaşma derim. Sürekli bir kesinti, sürekli düşük hızlarına bir bahane, kılıf uyduruyorlar. Yok altyapıyı geliştiriyoruz, yok daha iyi hizmet kalitesi vereceğiz falan. Aboneliğimin başlarında 23 mbps olan download hızımı kademe kademe 14'e düşürdüler. Müşteri hizmetlerine (hizmetler denebilirse tabi) her seferinde başvurduğumda "Kusura bakmayın hata olmuş" deyip 4 mbps düşürdülerse 2 mbps iade ettiler.

Bildiğini farz ettiğim üzere müşteri hizmetleri telefon üzerinden yok. Açıklamaları da şu yönde: " Böyle bir kurguya gitmemizin nedeni, büyük kaynak ayırdığımız çağrı merkezi, web sitesinden online chat gibi hizmetlerin aslında sorunu çözen birimler olmadığı sadece kendilerine aktarılan konuları ilgili birimlere ilettiklerini tespit etmemiz. Biz de bu alana büyük yatırım yapmak yerine, esas sorunların çözülmesine ve daha hızlı sonuç alınmasına kaynaklarımızı aktarmak istedik. " Tamamıyla palavra. Online destek kaydı oluşturmak için türlü türlü butonlara bastırıyorlar seni. Butonları aşabildiğinde destek kaydı oluşturuyorsun. Destek kaydı oluşturduğunda en geç 48, en erken 48 saat içerisinde geri dönüş yapıyorlar. Sorunun çözülmese bile destek kaydını kapatıyorlar. Sonra aynı destek kaydını devam ettiriyorsun ve bir 48 saat daha bekliyorsun. Anlayacağın küçük bir hız düşüşünün çözümü bile iletişim yetersizliğinden 1 haftayı buluyor.

Kısacası TürkNet'in sahte samimiyetine inanma. Ben inandım, pişmanım. Şu anki internetimden memnunum. O fiyata çok daha iyi hizmet alabilirsin emin ol.
Hangi ISS'nin hangi paketini önerirsiniz ?
Tesadüfi Milenicom ile karşılaştım internette gezinirken. 1-2 haftadır kullanıyorum. Memnunum. Araştırın, kafanıza yatarsa geçiş yapın. Şimdilik uygun fiyata en yüksek internet paketlerini veren ISS olduğunu tahmin ediyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı