Arkadaşlar türknet'in altyapısına sahip değilseniz size max 35 mbps verebiliyor her durumda.Bunu türknet sahibi arkadaşım söyledi.Kendisi ttnet kullanıyordu ve alt yapısı maksimum 78 mbps destekliyordu.Türknet'e geçti ve 35mbps maksimum alıyor.Tam 1 aydır çıkmaya çalışıyor ancak muhattap bulamıyor.35 mbps yeterliyse geçin değilse önermiyorum.
Yanlış bilgi. Yukarıda aldığım hızı attım yorumda. Sadece aktif altyapıda olmanıza gerek yok. Telekom altyapısında da 35 Mbit üstüne çıkmak isterseniz altyapı da destekliyorsa 10 lira farkla alabiliyorsunuz.Arkadaşlar türknet'in altyapısına sahip değilseniz size max 35 mbps verebiliyor her durumda.Bunu türknet sahibi arkadaşım söyledi.Kendisi ttnet kullanıyordu ve alt yapısı maksimum 78 mbps destekliyordu.Türknet'e geçti ve 35mbps maksimum alıyor.Tam 1 aydır çıkmaya çalışıyor ancak muhattap bulamıyor.35 mbps yeterliyse geçin değilse önermiyorum.Elbetteki bunu arkadaşımdan duyduğum kadarıyla söylüyorum bir türknet'li değilim.
Altyapın yeterli değilse mantıken verememesi normal değil mi? Altyapın yeterli değilse 75Mbps demez.Arkadaşlar türknet'in altyapısına sahip değilseniz size max 35 mbps verebiliyor her durumda.Bunu türknet sahibi arkadaşım söyledi.Kendisi ttnet kullanıyordu ve alt yapısı maksimum 78 mbps destekliyordu.Türknet'e geçti ve 35mbps maksimum alıyor.Tam 1 aydır çıkmaya çalışıyor ancak muhattap bulamıyor.35 mbps yeterliyse geçin değilse önermiyorum.Elbetteki bunu arkadaşımdan duyduğum kadarıyla söylüyorum bir türknet'li değilim.
SpeedTest'te her zaman fazla çıkıyor. Ama oyun içerisinde dahaca bir ping problemi yaşamadım.Ping neden fazla?
Bence Turknete mesaj atın ve ping değerinizin çok yüksek olduğunu belirtin. Turknet size şuan verebileceği maksimum hızı veriyor hızı biraz düşürerek ping değerinizi 5-6 ya kadar düşürebilirsiniz.
Şu an D-Smart'ın TV ve internet birleşik paketini kullanıyorum. Yaklaşık 90 TL falan ödüyoruz. İnternet 24Mbps download hızına sahip. TürkNet'te hız sorgulaması yaptığım da 75Mbps hız alabileceğimi söyledi. 75 TL'lik pakette de maksimum 100Mbps hız verebiliyormuş. Bu paketi alsam 75Mbps hız alabilir miyim sizce? veya 75 olması gerekmiyor, 50 falan da olabilir. Çünkü, böyle şeyler yaşayan çok gördüm. Vaad ettikleri hızları veremeyenler vs.
Bu benim internetim TürkTelekom 35MbpsSpeedTest'te her zaman fazla çıkıyor. Ama oyun içerisinde dahaca bir ping problemi yaşamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.