Müşteri hizmetleri gerçekten yok şikayet hattı ve online sitesinde online işlemler diye birşey var. Şu sıralar çok talep gördü taahhütsüz olduğu için ve şuan kimseye yardım edemiyolar işlerin uzuyor.Altyapı da bi sıkıntı yok bina yeni ve 75 verebiliriz diyo maksimum. Mesela bi sorun olduğunda bu adamlara hiçbir yerden ulaşamıyormuyuz. Bide ne sıklıkla sorun oluyor.
Peki ne sıklıkla sıkıntı oluyor ve kaç TL ye ne kadar hız alıyorsunuz?Müşteri hizmetleri gerçekten yok şikayet hattı ve online sitesinde online işlemler diye birşey var. Şu sıralar çok talep gördü taahhütsüz olduğu için ve şuan kimseye yardım edemiyolar işlerin uzuyor.
Farklı problemlerden dolayı 30 gün oldu fiziksel bağlantılarım tamamlanmadan internetim faturalandırmaya başlandı ve hala(20 gündür) çaresizce bekliyorumPeki ne sıklıkla sıkıntı oluyor ve kaç TL ye ne kadar hız alıyorsunuz?
Siz yeni mi bağlantınız yoksa kullanıyodunuz öylemi sıkıntı çıktı. Hangi ilde yaşıyorsunuz acaba?Farklı problemlerden dolayı 30 gün oldu fiziksel bağlantılarım tamamlanmadan internetim faturalandırmaya başlandı ve hala(20 gündür) çaresizce bekliyorum
Evimde ilk defa internet ve GaziantepSiz yeni mi bağlantınız yoksa kullanıyodunuz öylemi sıkıntı çıktı. Hangi ilde yaşıyorsunuz acaba?
Biraz şans işi açıkçası. Ben TürkNet kullanıyorum 9 aydır kendi altyapısı olmamasına rağmen 70 75 Mbps hızlar alıyorum. Kesilme ise toplasan 5 kere belki olmuştur. Kız arkadaşımın evine NetSpeed bağlattık mesela 6 ay önce sürekli kesilme yaşıyor. Yine de siz bilirsiniz tabii fakat dediğim gibi şans işi.
Kaç TL ödüyorsunuz bize telefonda 75 megabits dediler ama sitede 10 TL ek ile 75 alabilirsiniz diyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.