Görsel olduğu için kaldırılmış olabilir veya bir hatadan kaynaklı olarak da kaldırılmış olabilir. Kod paylaşımının yasak olduğuyla alakalı bir kural göremedim ben.
1 Saat boyunca yardımcı olduğum birisiydi ve sonunda kod paylaştığım için edit attı ve kod paylaşımı yasaktır yazdı şu an bildirimlerde konuyu arıyorum.
1 saat boyunca yardımcı olduğum birisiydi ve sonunda kod paylaştığım için edit attı ve kod paylaşımı yasaktır yazdı şu an bildirimlerde konuyu arıyorum.
Müşteri hizmetleri konusunda çok haklı olduğunuzu anladımyaklaşık 10 dakikadır telefondayım ve halen bekliyorum, yaklaşık 1 saat önce de aranmam için talimat verdim sallayan yok.
Müşteri hizmetleri konusunda çok haklı olduğunuzu anladımyaklaşık 10 dakikadır telefondayım ve halen bekliyorum, yaklaşık 1 saat önce de aranmam için talimat verdim sallayan yok.
Evet altyapın iyiyse bina iç tesisatın iyiyse sorun yaşamayacağına güveniyorsan geç sorun yaşarsan sıkıntı ama taahhütün olmadığı için müşteri hizmetlerine ulaşırsan iptal ettirebilirsin.