TürkNet'ten KabloNet'e geçilir mi?

Geçebilirsiniz hocam sinema ve belgesel kanalları var hızı 100 Mps ye kadar veriyorlar Cat 6 kablo yerine uydu anten kablosu kullanıyorlar benim arkadaşım PS 4 kullanıyor PC de var 100 GB bir oyunu 6 saatte indirdiğini söyledi tabi 100 Mps almak çok zor ama iyi bir netice diyebiliriz.

Sinema kanalları nasıl? Memnun musunuz? İzliyor musunuz?
Memnunum ben babam için tercih etmiştim internetin yanında hediye gibi oldu benim için ama akşam 7 ile 12 arası sadece download 25 e düşüyor herhangi bir acil indirme yapmayacaksanız gayet yeterli
Yok Yok kampanyasında interaktif kutu veriyolar fiyata dahil mi? Bilginiz var mı? Altın sinema paketiyle vizion sinema paketi arasındaki fark ne? Nat geo felan pek birşey anlamadım hiç kullanmadığım için.

Düşme saatinde kompa felan oluyor mu? Gidip gelme birinde öyle bir sorun varmış.
Sitelerinde şöyle bir yazıya denk geldim. 7 gün içinde deneyip iptal ettirebilirsiniz ama tüm kampanyalar için dahil mi bilmiyorum? 2 yıl taahüt vericem, sorun yaşarsam kötü olcak.
Ben bir kere kopma yaşadım 1 senedir kullanıyorum ondan da bakım yapıldı bölgede 30 dk internet yoktu. Diğerleri hakkında bilgim yok.

Benim için hız önemli değil yeter. Ping önemli battılroyal oyunlarında kaç ping verir? Fortnite, warzone oynıyanlar varsa yazabilir mi? Fortnite'de en az 50 en fazla 70 alıyorum. Warzone'de en az 70 en fazla 90 100 kablonet'te acabağa kaç görürüm? Wifi felan pingi etkiler mi? Hız sınırlandırması yaparım etkilerse fakat arkadaşlarda wifi devamlı kullanıldığı halde hız sınırlandırması yok hiç pinge etki etmiyormuş. Süper online kullanıyor.
Bildiğim kadarıyla superonline şu an ping açısından oyuncular için ideal. Ama tarifeleri biraz pahalı. 6 yıldır kablonet kullanıyorum bugün 100 mbps tarifeye geçtim 1-2 gün içinde açılacak. Akşamları 25 mbps'e düşüyormuş nasıl olduğunu ilerki günlerde göreceğiz. Ben de COD battle royal oynuyorum.

Bildiğim kadarıyla superonline şu an ping açısından oyuncular için ideal. Ama tarifeleri biraz pahalı. 6 yıldır kablonet kullanıyorum bugün 100 mbps tarifeye geçtim 1-2 gün içinde açılacak. Akşamları 25 mbps'e düşüyormuş nasıl olduğunu ilerki günlerde göreceğiz. Ben de COD battle royal oynuyorum.
ping değerini yazarmısın özellikle akşam saatinde olan en az en fazla ve genelde kaç oluyor?

CS:GO'da benim dışında 1 bilgisayar 3 telefon kullanırken ( PC 720p video izliyor 1 telefon instagram vb. takılıyor, diğer telefonlar sadece bağlı iken) 75-80 ping alıyorum. Gece kimse bağlı olmadığı zaman da 40-45 arası ping alıyorum.

CS:GO'da benim dışında 1 bilgisayar 3 telefon kullanırken ( PC 720P video izliyor 1 telefon Instagram vb. takılıyor, diğer telefonlar sadece bağlı iken) 75-80 ping alıyorum. Gece kimse bağlı olmadığı zaman da 40-45 arası ping alıyorum.

Bursada Türk Telekom kullanıyorum . NET graph bölümünde 39 ms üstü görmedim.

Modeminizin markasini ve modelini ögrenebilir miyim? Ne kadar süredir ayni modemi kullaniyorsunuz? Herhangi bir sinyal yükseltici(router)kullaniyor musuz? Kablo ile de ayni degerleri mi aliyorsunuz yoksa sadece Wi-Fi mi? Ayni sorunlari bende yasiyordum ve çözdüm yardimci olmak isterim size de.

Modem olarak Netmaster CBW-383ZN kullanıyorum. Ayrıca herhangi bir sinyal güçlendirici kullanmıyorum. Wi-Fi ile kullanıyorum. Yardımcı olursanız da çok sevinirim.

Yok yok kampanyasında interaktif kutu verıyorlar fiyata dahil mi? Bilginiz var mı? Altın sinema paketiyle vizion sinema paketi arasındaki fark ne? NAT geo falan pek bir şey anlamadım hiç kullanmadığım için.

Düşme saatinde kompa falan oluyor mu? Gidip gelme birinde öyle bir sorun varmış.
Sitelerinde şöyle bir yazıya denk geldim. 7 gün içinde deneyip iptal ettirebilirsiniz ama tüm kampanyalar için dahil mi bilmiyorum? 2 yıl taahüt vereceğim, sorun yaşarsam kötü olacak.

Bir de adamlar müşteri hizmetleri bakımından gerçekten vasat düzeydeler. Üzülebilme imkanın çok yüksek. Eğer illede alacağım dersen taahüt verme yoksa memnun kalmadığın vakit pek anlayışlı davranmazlar diye düşünüyourm.
O modemlerin Wi-Fi performansı çok kötü maalesef. Bu konudan yüzlerce kişi müzdarip.

Kesinlikle haklısın peki eğer modemi değiştirmek istesem herhangi bir ek ücret alırlar mı,
Değiştiren varsa bana bu konuda yardımcı olabilirler mi?

Bir de adamlar müşteri hizmetleri bakımından gerçekten vasat düzeydeler. Üzülebilme imkanın çok yüksek. Eğer illede alacağım dersen taahüt verme yoksa memnun kalmadığın vakit pek anlayışlı davranmazlar diye düşünüyourm.

Kesinlikle haklısın peki eğer modemi değiştirmek istesem herhangi bir ek ücret alırlar mı,
Değiştiren varsa bana bu konuda yardımcı olabilirler mi?
Modemler kiralık olduğu için değiştirebilirler diye düşünüyorum ama emin değilim. Olur da değiştirelim derslerse Ubee marka modemi öneririm. Arada 2 duvar varken bile 5 GHz'den 45-50 Mbps alabiliyorum. Araya 3 duvar ve kuş uçuşu 13-14 metre girince çok iyi çekmiyor. Ben de odama gelen ethernet kablosunu eski modeme takarak access point olarak kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı