Türksat 9 Mbps internet sorunu

Şubat 23'de 100 MB download 5MB upload hızında pakete geçiş yaptım. Bana saat 00.00 otomatik yenileneceğini söylediler fakat o saatten sonra internet hızında artış olması gerekirken download hızı 9Mbps'ye düştü ama upload hızı pakette belirtildiği gibi 5E çıktı. Bugün türksat servisini aradım eve gelip baktılar. Kendi tabletlerinden baktıklarında modemin hiçbir sorunu yok tüm değerler düzgün. Modeme arkasındaki küçük düğmeden Full reset atıldı ve ethernet kablosu değişti fakat sonuç değişmedi. Apartman altyapısıda karşılıyor. Önceden 25Mbps civarında alırken şu an onu da alamıyorum. Sizce sıkıntı PC'de midir yoksa modemde mi ya da başka bir şeyde...

Modem: Ubee evw32C (türksat tarafından kiralık modem)

https://www.speedtest.net/result/9068527065.png --> download 100Mbps olmalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şubat 23'de 100 MB download 5MB upload hızında pakete geçiş yaptım. Bana saat 00.00 otomatik yenileneceğini söylediler fakat o saatten sonra internet hızında artış olması gerekirken download hızı 9Mbps'ye düştü ama upload hızı pakette belirtildiği gibi 5E çıktı. Bugün türksat servisini aradım eve gelip baktılar. Kendi tabletlerinden baktıklarında modemin hiçbir sorunu yok tüm değerler düzgün. Modeme arkasındaki küçük düğmeden Full reset atıldı ve ethernet kablosu değişti fakat sonuç değişmedi. Apartman altyapısıda karşılıyor. Önceden 25Mbps civarında alırken şu an onu da alamıyorum. Sizce sıkıntı PC'de midir yoksa modemde mi ya da başka bir şeyde...

Modem: Ubee evw32C (türksat tarafından kiralık modem)

https://www.speedtest.net/result/9068527065.png --> download 100Mbps olmalı.
Aynı sorun ve süreç ile karşı karşıyayım. Farklı cihazlarda 100 e yakın hız alıyorum ama masaüstü bilgisayarda dos üzerinden format atmama rağmen 9 mbps ı geçmiyor. Sorun modemde veya kablolarda değil. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı