Çözüldü Türksat bazı kanallar yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Darkw0lf

Decapat
Katılım
5 Şubat 2022
Mesajlar
66
Çözümler
1
Merhaba. LG TV kullanıyorum ve birkaç gün önce TRT kanalları ve bazı kanalların sinyali gitti. Diğer kanallarda bir problem yok. TP ekle kısmından frekansları ekleyip arama yapmama rağmen bu kanallarda sinyal yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
 
Çözüm
LNB tesisatında sorun varmış, bir noktada kabloların temas etmesinden kaynaklı oluyormuş. Sorun çözülünce tüm kanallar geldi.
Aynı durum bende de var, sitede merkezi uydu sistemi var, dahili uydu alıcılı tv'de tüm kanallar çıkıyor fakat harici uydu alıcısında kanal d, halk tv, tv100 ve krt kanallarını bir türlü bulamadım. Tüm uyduları seçip tarıyorum, frekansları manuel ekliyorum fakat yok, diğer kanallar onlarca kez çıkıyor, euro d çıkıyor kanal d ve diğerleri yok.
 
Maalesef ya ben beceremedim ya da sitenin ortak uydu sistemi ne şekilse olmadı bir türlü, kabloyu duvardaki girişten uydu alıcılı tv'ye bağlıyorum her kanal çıkıyor ama hd olanlarda sürekli mozaiklenme oluyor, sd olanlarda sorun yok ama onlarda karlı, her tv için paralı platform almak gerekiyor anlaşılan, zaten çok fazla tv seyretmiyorum, diğer tv'ler için tivibu ve bein aboneliğim var, benim tv de film seyretmek için laptopa bağlı var gerekirse açıp web üzerinden seyrediyorum.
 

Geri
Yukarı