Türksat Uydunet Binaya Altyapı Yapmaları Ne Kadar Sürer?

Makaleler
2
Bugün yüz güldüren kampanya için Türksat ile görüştük. Ya da adı her ne ise. Bana adresimin fiber için uygun olmadığını söyledi. Binada Türk Telekom fiber altyapısı olduğunu söyledim. O zaman gelip bir kutu mu kuracağız bir şey yapacağız dedi de ne dediğini anlamadım. Sonuç olarak fiber altyapı var ama Türksat için gerekli ayarlar yok sanırım. Telefonda birkaç hafta içinde gelip yapılır dedi. Gerçekte ne kadar sürer? Bir günde hallolacak iş mi yoksa yerin altından kablo falan mı çekecekler ona göre başka bir sağlayıcı ile görüşeceğim. Bu konularda pek bilgim yok o yüzden soruyorum tecrübeli arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Teşekkürler.

Bu ülke 1 gün de altyapı döşendiğini hiç görmedi. Görenler de sürekli internet kopması yüzünden kafayı yediler. Tavsiyem NetSpeed. Türk Telekom altyapısı ile mükemmel çalışıyor. 1 haftadır kullanıyorum ve sıfır sorun. Mükemmel şekilde çalışıyor.

Bu ülke 1 gün de altyapı döşendiğini hiç görmedi. Görenler de sürekli internet kopması yüzünden kafayı yediler. Tavsiyem NetSpeed. Türk Telekom altyapısı ile mükemmel çalışıyor. 1 haftadır kullanıyorum ve sıfır sorun. Mükemmel şekilde çalışıyor.
Hocam bende başka bir firma ile anlaşmak isterdim ama Türksat'ın 90 TL'ye 100 Mbps internet ve bütün kanalların olduğu + sinema kanalları olan TV veriyor olması beni cezbediyor.

Müşteri hizmetlerinin telefonu var mı yoksa TürkNet gibi bir şey mi ?

Türksat'ın kendi altyapısı var ve her bölgeye kurmuyorlar sadece belirli yerlerde.kurulum yaparlarsa binanıza ki TT Fiber olan bölgelere kurmuyorlar genelde en az 4 5 hafta sürecektir

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı