TürkTelekom upload hızı halen yükselmedi

Bu sorun KabloNet kullanan bazı arkadaşlarda da olmuş. KabloNet şikayetvar üzerinden upload talep edenlere veriyor. Bazı insanlarda 100/5 olan internetin uploadını 10 yapmışlar fakat downloadı 50 ye düşürmüşler.

İstedigin kadar baskı kur sonuç almak imkansız. BTK Kota kaldırmaya kalkıştı daha beter yaptı. Haziran'da gamer paketi altında upluad ve dowland olarak yeni paketler çıkartacaklarını söylediler 8 Upluad geçmez büyük ihtimal..

Benimki düzeldi.

Dosya Ekleri

• 4B03E5B4-4B32-4B16-8652-DB4D36228667.png
    46,1 KB · Görüntüleme: 57
Durum bendede aynı bu konuda biri konuşmuş deneme için oynanmış yarına düzelecekmiş.

50Mbps download / 4Mbps upload kullanıyordum.
Aldığım değerler
48 / 3.80'di.

Şuan:
48 / 7.90

Sanırım 1 Haziran'dan sonra normale dönecek. (VodafoneNET kullanıyorum)

50Mbps download / 4Mbps upload kullanıyordum.
Aldığım değerler
48 / 3.80'di.

Şuan:
48 / 7.90

Sanırım 1 Haziran'dan sonra normale dönecek. (VodafoneNET kullanıyorum)
Vodafone net kullananların çoğu yükseldiğin söylüyor bendede 7.90 geldiği yazıyor ama testlerde 4.5 çıkmakta.

TürkNet VDSL hat kullanıyorum, alt yapı TT'nin bu yoğunluk zamanında madem böyle hızlar alabiliyoruz neden 1 haziran'a kadar, kalıcı yap işte 2 ay için upload 2 katı olsa ne olacak senelerdir zaten düşük kullanıyorduk resmen dalga geçer gibi iş yapıyorlar. Sorulması gereken onca soru varken hızım yükselmedi şu oldu bu oldu neyse.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    14,7 KB · Görüntüleme: 50
Ne yapabiliyoruz? senin elinden bir şey geliyorsa yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…