Türktelekom'dan hangi internet sağlayıcısına geçebilirim?

Geçeceğim firmaya doğru mu hocam?
Eskiden TürkNet'teydim ama 3 yıl önce o zaman taahhüt vardı sıkıntı filan yaşattılar bende bir faks ve parayı ödedim çıktım.
Şimdi şöyle yap, ben taahütün bitmesine 1 hafta kala aradım işlemleri başlattım telefonda da geçiş şu tarihten önce yapılmasın dedim ona göre ayarladılar. Zaten önce de yapılsa 120TL ye kadar taahüt bozma ücretini karşılıyorlar. Erken yapılırsa son ayın ücreti çıkacağından yine halletmiş olursun. Şu an taahüt yok o yüzden dert etme geçeceksen.

NetSpeed kullanıyorum 2 sene olacak nerdeyse çok memnunum ilgi ve alakaları çok iyi bir sorun olduğunda anında çözüyorlar.

Türknet ilk zamanlar daha iyiydi, telefonunun ucunda bire bir görüştüğünüz birileri vardı, üye olmak için çıktıları onlara kargolamanız yeterliydi, sonra zannedersem müşterisi bol olunca talepleri karşılayamadılar ve sıkıntılar çıkmaya başladı ama ben bunların hiç birinden etkilenmedim, 2 yıldır neredeyse sorunsuz kullanıyorum.

Türknet ilk zamanlar daha iyiydi, telefonunun ucunda bire bir görüştüğünüz birileri vardı, çıktıları onlara kargolamanız yeterliydi, sonra zannedersem müşterisi bol olunca talepleri karşılayamadılar ve sıkıntılar çıkmaya başladı ama ben bunların hiç birinden etkilenmedim, 2 yıldır neredeyse sorunsuz kullanıyorum.

Türknet'in 1 ay hizmet veremediği bile oluyormuş bir de bu aralar en çok yaşattıkları sıkıntı ise bağlamadıkları internetin parasını istiyorlarmış fatura gönderiyorlarmış.

Türknet'in 1 ay hizmet veremediği bile oluyormuş bir de bu aralar en çok yaşattıkları sıkıntı ise bağlamadıkları internetin parasını istiyorlarmış fatura gönderiyorlarmış.
Evet malesef o sorunları var, Donanım Arşivi (Abdullah) bile geçen videolarında bu konulara değindi. Ben galiba biraz şanslı kesimdeyim bu konuda, 2 yıl boyunca şu son zamanları saymazsam sadece 2-3 defa kısa süreli kesinti yaşadım, son zamanlardaki kesintiler ise genel çalışmalarından kaynaklıydı, Türknet mesaj atıp bilgilendiriyordu; çalışmamız var şu saatte kesilebilir diye.

2 kere abonelik başlattım TürkNet'te hiç birinde sorun yaşamadım gayet memnunum :). O faturaları sonradan iptal ediyorlarmış. Ama doğru son zamanlarda biraz bozdular.

İkamet ettiğiniz yerde TürkNet aktif altyapısı (YAPA) mevcutsa TürkNet en mantıklı seçim olur. Kendi sitelerinden sorguladığınızda bunun bilgisini veriyorlar.

Değerler çok tatmin edici. Fiyat sabit. Hat güncellendikçe hız artıyor fiyat sabit kalmaya devam ediyor. Şu anda güncel olarak 45 mbps indirme ve 14.5 mbps yükleme değerleri almaktayım. Ping ise 4-7 arası değişmekte.

Türknet'den 35 Mbps hız alıyorum, az önce sıfır aboneymiş gibi hesap açarsam ne kadar hız verecek diye baktım 14 Mbps diyor, kaliteyi düşürmüşler gerçektende.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı