TÜVTÜRK süreci nasıl işler?

Bir de çok hor kullandıklarını duydum muayene sırasında doğru mu?
Kişiden kişiye değişiyor ama tecrübelerime göre genellikle hor kullanıyorlar. En son götürdüğümde adam arabayı sokarken tam gaza basarak soktu çıkartırken aynı şekilde tam gaza bastı sonra frene asıldı. İçeride adam arabamla ufak çaplı eğlenceler yaşadı. Sinirlenmiştim biraz.
 

Söylediklerinizi bütün araçlara yapıyorlar, test amaçlı.
 

Teşekkürler. Muayene randevusunu geçen hafta yarın için almıştım. Egzoz emisyonluk bir işim yok geçen hafta yaptırmıştım. Uygulamadan sıra no alan var mı peki? Kolaylıkmış okuduğum kadarıyla uygulama yönlendiriyormuş.
 

Randevumdan yaklaşık 1 buçuk saat önce gittim sıra aldım. Kredi kartı ile de ödeme yaptım.
Hengame olmuyor normal bankada sıra bekliyormuş gibi bekliyorsunuz ve ilk para yatırma ve kayıt işleminizi yapıyorsunuz. Aynı numarayı çöpe atmayın çıktıktan sonra istasyonların üzerinde numaralar var bir süre bekledikten sonra birinde sizin numaranız yanıcak ve aracınızı oranın kuyruğuna sokacaksınız.
Evet araçları baya hor kullanıyorlar dip gaz kalkış ve sert fren durup daha durmadan kontak kapatıyorlar ve her aşamada aynı şeyi yaptılar.

Bir de motor no okunamadı adlı hafif kusura hazır olun.
 
Peki çok hengame ve stres oluyor mu? 1 paket gider mi yani?
 

Onun hakkında bilgim yok. Ben sadece randevuyu internet üzerinden alıyorum, gerisini orada hallediyorum. Umarım tekte geçersiniz. Girmeden önce fren lambalarınızı ve farlarınızı kontrol etmeyi unutmayın.
 

Motor no okunamadı fix zaten onu biliyorum . Şu yarını sıkıntısız şekilde atlatayım rahatlayacağım.
 
Peki çok hengame ve stres oluyor mu? 1 paket gider mi yani?

Yok streslik bir durum yok, karışıklıkta yok, sadece beklemek sıkıcı. O yüzden yanına bir arkadaşını almanı tavsiye ederim
 
Onun hakkında bilgim yok. Ben sadece randevuyu internet üzerinden alıyorum, gerisini orada hallediyorum. Umarım tekte geçersiniz. Girmeden önce fren lambalarınızı ve farlarınızı kontrol etmeyi unutmayın.

Hepsi çalışıyor şu an geçmemesi için bir sorun yok ama bilmiyorum işte araç eski.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…