mendelinbezelyes1
Femtopat
@helvaci Youtube'da bu kartı arayınca bir sürü sonuç çıkıyor hepsi de ısınıyor mu ısınmıyor mu üzerine garip. Yorumlarda da ısınan diyen var ısınmayan diyen var. Çözemedim.
Videoyu çeken de Nisan ayı için "Fan ayarı otomatikken GTA V 1080p en yüksek ayarlarda : Max 75 derece" demiş. Şimdi Ağustos ayındayız biraz farkeder sanki.
max 75 demiş de o benim kartım değil. benim attığım kartın linki yukarıda var. 3 fanlı modeli benimki. lütfen birazcık özen efenim.
jelatini önceden biri çıkartmış olabilir mi diye sorun yaptım. yani iadeden gelen bozuk ürünü mü kakaladılar acaba dedim. antalyadayım ben. bugünler bayağı soğuk geçiyor. oda sıcaklığı 35 dereceyi aşmıyor. İnternetten alışverişte 14 gün iade hakkı var galiba. Bir sorun varsa zaman geçirmeden iade etmek için uğraşıyorum.Jelatin dediğiniz şey yapışkan değil mi? Zaten çıkartmayacak mısınız? Olsa ne olur olmasa ne olur? Kasanız nedir? Hava sıcaklığı kaç derece? Odanız kaç derece? Fanlar % kaç hızda dönüyor? Bunların hepsi kartın sıcaklığını etkiler. O baktığınız test ile sizin durumunuz birbirine uymuyor. Kart 64 derecede çalışıyor hala sorun ediyorsunuz.