TUF 3060 V2 sistem toplama önerisi

Bütçe
24000
Tamamdır o zaman hocam 144 Hz alıyorum. Teşekkür ederim. Aldıktan sonra ekran kartı ve soğutucuyu monte edeceğim. Orada aklıma bir şey takılır ve internette tam detay bulamazsam sana buradan yazsam sorun olur mu? Seni çok yordum biliyorum ama bitiyor az kaldı 😂😂😂

@messinicocugu
Şimdi İtopya'ya gidiyorum. Ghosting ve ölü piksel testi yapmam yeter mi? Başka bir test var mı?

Yok hocam dediğiniz testleri yapsanız yeterli gelir.

Yok hocam dediğiniz testleri yapsanız yeterli gelir.
Hocam monitörü aldım. Şimdi soğutucuyu takıyorum.

Hocam şimdi pc bana stok fanla geldi. Videodaki adam anakartın arkasına bi aparat yerleştirmemi istiyor fakat anakart pc ye monteli. Bir daha çıkarmadan nasıl yapabilirim? Stok fanı söktüm.

Dosya Ekleri

• pc stok fan.jpg
    pc stok fan.jpg
    140,4 KB · Görüntüleme: 22
@knyd @messinicocugu

Her şeyi ayarladım. Sistemi kurdum çalışıyor. Tüm güncelleştirmeleri ve sürücüleri kurdum.
Fakat şöyle bir sorun yaşıyorum.
Bunu nasıl düzeltebilirim?
1659521827100.png

Sağ tıklayıp güncelleştir dediğimde de böyle hata alıyorum.
1659521870152.png

DDU ile ekran kartı driverlarını silip tekrar yüklerim ve doğru driverları yüklediğinizden emin olun.
Ekran kartı driverlarını yeni kurmuştum zaten. Ve ekran kartında sorun görünmüyor. Diğer aygıtlar kısmında problem görünüyor.

Ekran kartım League of legends oynarken 30 watt'da çalışıyor. Bu normal mi? Lol cpu tüketen bir oyun ama ekran kartı bu kadar düşük voltajda çalıştığı için tuhafıma gitmedi değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı