TUF 4070 Ti ile TUF 4070 Ti OC arasında ne fark var?

OC olanı mı alim yani? Değer mi 200 TL'ye.

IKEA'dan ürün alırken 200TL'ye hazır mı gelsin istersin yoksa parça parça mı gibi bir durum.
Fabrika aynı kartı uygun ayarlarda overclock edip gönderiyor. Diğerini sen de OC yapabilirsin ikisi de aynı kart.

ASUS olanı Vatan Bilgisayar'dan alacağım için güven veriyor, marka olarak da zaten ayrı bir güven veriyor. Bu sizin attığınızın hem satıcısı hem de markası çekmedi beni. Aradaki 4 bin farka değer diye düşündüm.

Satıcı güvenilir, hazır sistemleri yaygındı bi' ara forumda. Bilinen YouTube kanalları da kampanyalı hazır sistemler paylaşıyordu. Marka ve model gayet güzel, üzmeyeceğine emin olabilirsiniz.

Satıcı güvenilir, hazır sistemleri yaygındı bi' ara forumda. Bilinen YouTube kanalları da kampanyalı hazır sistemler paylaşıyordu. Marka ve model gayet güzel, üzmeyeceğine emin olabilirsiniz.
PNY verto
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
en kötü seçenek olarak değerlendirilmiş 4070ti arasında

O zaman düz olanı almak daha mantıklı sanırım.

Ben düz olanı alsam da OC yapardım o yüzden tamamen keyfine kalmış bir durum.

PNY verto
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
en kötü seçenek olarak değerlendirilmiş 4070ti arasında

Önünüze gelen incelemeyi yollamayın, yanlış referans oluyor aksi takdirde. Bu forumda alan insanlar da bulunuyor, adam akıllı araştırma sonucu kaliteli olduğunu görebilirsiniz.

Önünüze gelen incelemeyi yollamayın, yanlış referans oluyor aksi takdirde. Bu forumda alan insanlar da bulunuyor, adamakıllı araştırma sonucu kaliteli olduğunu görebilirsiniz.

Önümüze gelen mi :). Anladım hocam.

Önümüze gelen mi :). Anladım hocam.
Videonun önceki kısımlarında kartların değerlerini ve benchler üzerindeki performanslarını görebilirsiniz.

@Kiss0fdeath https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-aorus-elite-12gb-rtx4070-ti-1117634545/detay istersen bir bak. Gidip alma şansın olursa gayet üst seviye kart.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı