TUF 4080 Super fan hızı normal mi?

Hocam nasıl ısınmıyor normalde Hot spot 72 derece yazmış adamlar hadi 80 olsun. Ben daha 4 aylık kartta ki daha çok kullanmadım bile. 100 derece hot spot 75-78 dereceleri görüyorum. Ki daha termal pad ve macunları yeni değişti serviste.
hocam ben attıgınız videodaki karttan bahsetmiştim 60 derece ustunu gormuyordu o kart

Hocam nasıl ısınmıyor normalde hot spot 72 derece yazmış adamlar hadi 80 olsun. Ben daha 4 aylık kartta ki daha çok kullanmadım bile. 100 derece hot spot 75-78 dereceleri görüyorum. Ki daha termal pad ve macunları yeni değişti serviste.

FurMark testinde çok ısınır o zaman. Benim kasanın hava akışı mükemmel.

IMG_2097.jpeg

Stok ayarlar 1400RPM ile 20 dakika FurMark testi bu şekilde.

FurMark testinde çok ısınır o zaman. Benim kasanın hava akışı mükemmel.

Eki Görüntüle 2479333

Stok ayarlar 1400RPM ile 20 dakika FurMark testi bu şekilde.
İşte hocam sizdeki değerler olması gereken bence. Hava akışı da fark ederde o zaman diyorum ki ilk servisten geldiğinde 64 derece üstünü görmedim. Konu sadece hava akışı değil bence.

Millet hot spot 75-80 görüyor ki bende ilk kartı aldığımda hot spot 72 idi. Servisten geldiğinde 76 derece olması lazım şu an 100-110. Şu resim servisten ilk geldiği gün.

Dosya Ekleri

• Servis sonrası GPU sıcaklık değerleri.png
    Servis sonrası GPU sıcaklık değerleri.png
    266,4 KB · Görüntüleme: 29
İşte hocam sizdeki değerler olması gereken bence. Hava akışı da fark ederde o zaman diyorum ki ilk servisten geldiğinde 64 derece üstünü görmedim. Konu sadece hava akışı değil bence.

Millet hot spot 75-80 görüyor ki bende ilk kartı aldığımda hot spot 72 idi. Servisten geldiğinde 76 derece olması lazım şu an 100-110. şu resim servisten ilk geldiği gün.

Test 1 dakika yapılmış, bu süre yeterli değil.

Test 1 dakika yapılmış, bu süre yeterli değil.

Gayet normal bende 8 aydır kullanıyorum. Birkaç hafta önce soğutmasında sorun çıktı, servise gönderdim. Videoya bakarsan sendeki değerlerin gayet normal olduğunu anlarsın :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam selam sizin kart servise gidecekti ne oldu bi sonuca varıldı mı? Birde hangi marka modeldi?

Bugün tamir edildi. PNY Verto OC bendeki model (Servisten gelen fotoğraf)Eki Görüntüle 2481591

Vay be hocam servis fotoğraf atmış ne güzel vallahi. Bende ServisPoint'in şikayetlerini okuyordum. :( Sizin karttaki sorun neymiş hocam? Termal pad ve macundan mı olmuş?

Hocam eksik inceledim aynı sistemle başka birinin değerlerini karşılaştıracağım bekleteceğim özür dilerim

Hocam karşılaştırmalar yaptım genel olarak zaten bu sıcaklıklarda geziniyor UV yaparsan belki biraz etki eder ve kasanın durduğu yer de önemli yerden yüksek olup olmaması ve etrafının kapalı olmaması... Çok fazla neden olabilir ama bunlar çok küçük etkiler yaratır bence 80 derecenin üstüne çıkmadıkça böylesine güçlü bir ekran kartının bu seviyelerde olması normal gibi bana ama yine de biraz daha araştıracağım

Selam hocam ne yaptın biraz daha araştırdın mı? Sana normal şekilde çalışan videolar atacağım sence kart bu şekilde çalışması lazım değil mi normalde?

TUF 4080 Super:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

PNY:

Bu videolarda bakarsan demek istediğimi anlarsın hocam. Videoda en fazla 62 derece ve 1400 RPM görülürken bende coşuyor kart.

Ayrıca şu sorun var gibi geldi benim kartta:

Bakalım tekrar servise gönderdim ama pek umutlu değilim zira servis yorumları aşırı kötü bir tane olumlu yorumla karşılaşmadım ServisPoint hakkında. ☹️

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı