TUF A15 Gaming laptop alınır mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videonun sahibi arkadasim dostum, S1 ve R1 leri neden artik onermiyor sor bakayim :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Victus 16ların hepsinde var artık, umarım bu saatten sonra millete kronik sorunlu cihaz önermeyi bırakırsınız.

T ile baslayan diger foruma bakabilirsin, videoyu attigin kanalin chatına gidebilirsin mesela. Victus 15 modellerde bile goruluyor. Bu cihazlar bastan hatali ic dizayna sahip.

Son düzenleyen: Moderatör:
T ile baslayan diger foruma bakabilirsin, videoyu attigin kanalin chatına gidebilirsin mesela. Victus 15 modellerde bile goruluyor. Bu cihazlar bastan hatali ic dizayna sahip.
T ile baslayan diğer forumda S1 serisinde bu hatayı yaşayan kullanıcının cihazının ikinci el olduğundan haberiniz vardır umarım. Cihaza ne yapılmış ne edilmiş bilemeyiz, geçersiz referans.

T ile baslayan diğer forumda S1 serisinde bu hatayı yaşayan kullanıcının cihazının ikinci el olduğundan haberiniz vardır umarım. Cihaza ne yapılmış ne edilmiş bilemeyiz, geçersiz referans.

İc dizaynlari ayni dostum, ikinci el olmasi pek bir şey degistirmiyor. Satan adam sensoru mu degisterecek :) Omen modellerin bazilarinda dahi gorulmus bir sorun bu.

Reddit sayfalarini kontrol edebilirsin.

Ayrica HP sirketinin cogu malinda kusur cikiyorken giris seviyesi dandik urunune guvenip satin almak da buyuk şey ister. Tabii alacak olan kendimiz olmayinca onumuze geleni oneriyoruz, urunde kusur cikinca vah ben bilmiyordum vah ozur dileriz vah HP falan demek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
İc dizaynlari ayni dostum, ikinci el olmasi pek bir sey degistirmiyor. Satan adam sensoru mu degisterecek :) Omen modellerin bazilarinda dahi gorulmus bir sorun bu.

Reddit sayfalarini kontrol edebilirsin.
İç dizaynın aynı olması bir şeyi değiştirmez, sensörün kalitesini değiştirmen yeterli. Bu sorunun zaten sensörün kalitesiz olup ısındığında ortaya çıktığını biliyorsunuzdur herhalde. Omen WF0 serisinde olduğu doğru, hepsi 2023 kasa oldukları için bir şey ifade etmiyor yine. 2024 Omen veya Victus kasalarda nerede varmış bir atın da bilgilenelim. Reddit sayfalarını bu konu için didik didik incelemek istemiyorum ayrıyeten, işimi kolaylaştırında referanslarınızı gösterin lütfen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı