TUF A15 Gaming laptop alınır mı?

Her sey parasina gore degerlendirilir. Urunun fiyatina gore alinabilir yani var demek ki. Liste hazirliyor adam bir gun boyunca tek bir cihaz onermiyor. 20 bin TL'ye 4060 R1-ROG varda haberimiz mi yok?
Sorunda zaten 40 bin TL bütçeye Nitro V15 cihazı önerip, R1 serisine ait olan F/P bir cihazı önermemek. Bir listeye bakıp gelin lütfen ya.

Resmi kanıt değil kanka belki kolpa attı her şeye inanıcaksan vay halimize resmi kanıtla ilerlememiz gerekiyor.
Dostum boyle islerde resmi kanit olamaz. Markalar cikipta benim cihaz patladi demez.

Sorunda zaten 40 bin TL bütçeye Nitro V15 cihazı önerip, R1 serisine ait olan F/P bir cihazı önermemek. Bir listeye bakıp gelin lütfen ya.
40'a V15 nerde? Baktim geldim.

Dostum boyle islerde resmi kanit olamaz. Markalar çıkıp da benim cihaz patladi demez.

40'a V15 nerede? Baktim geldim.

Nasıl demez Samsung Note 7 patladıgında acıklama yapmıştı özür dilemişlerdi.

35'e satilan modelin RAM arttirilmis hali, fiyat dogal. Anormal bir durum goremedim.
38 bin TL'ye o versiyonu öneriyor mu öneriyor, laptop hakkında bilgisiz kişiler bu adamın önerisini dinleyip bu cihazı alacak mı alacak. Telegram sohbetlerinde moderatörleri zaten bu cihazları öneriyordur, neredeyse her yerinden kısılmış Aspire 7 kasalı bir cihazın fiyatının bu olması doğal olamaz. Kandırmayalım birbirimizi. Biz hala kanıt bekliyoruz siz konuyu uzattıkça uzatıyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı