Teknik servis hizmetleri çok kötü, sorun çıkma ihtimali fazla vs.
Türkiye'deki en iyi servislerden birisi, sorun çıkma ihtimal her firmada var.
Yapabilirsin, güzel olur ama kendin macun değiştirirsen garanti bozulabilir.
@atakanatlgn @Giorno Giovanna neyini beğenmediniz Monster'ın![]()
Bunu nereden çıkardınız?Onlar "monstersa kötüdür" kafasında gidiyor boş verin.
Diğer insanların yaşadığı sıkıntıları okuyabilirsiniz. Ben güvenemiyorum ve kendi fikrimi belirttim. Almak istiyorsanız alın ben ne yapayım.Türkiye'deki en iyi servislerden birisi, sorun çıkma ihtimal her firmada var.
Kendim kullanıyorum dostum.Diğer insanların yaşadığı sıkıntıları okuyabilirsiniz. Ben güvenemiyorum ve kendi fikrimi belirttim. Almak istiyorsanız alın ben ne yapayım.
Diğer insanların yaşadığı sıkıntıları okuyabilirsiniz.Bunu nereden çıkardınız?
Diğer insanların yaşadığı sıkıntıları okuyabilirsiniz. Ben güvenemiyorum ve kendi fikrimi belirttim. Almak istiyorsanız alın ben ne yapayım.
Asusa ne zaman iyi dedim ben? Sadece monster hakkında diğer insanlar çok sıkıntı yaşadığı için pek önerilmeyen marka diye biliyorum. Tanıdığımda sıkıntı yaşadı o markadan ondan önermedim. Ama çoğu kişi öneriyorsa bendede bir yanlışlıkl olabilir.Diğer insanların yaşadığı sıkıntıları okuyabilirsiniz.
TR'ye önem veren öyle aman aman bir gaming laptop üreticisi yok, Monster eski şeyleri sorunlu.Asusa ne zaman iyi dedim ben? Sadece monster hakkında diğer insanlar çok sıkıntı yaşadığı için pek önerilmeyen marka diye biliyorum. Tanıdığımda sıkıntı yaşadı o markadan ondan önermedim. Ama çoğu kişi öneriyorsa bendede bir yanlışlıkl olabilir.
TR'ye önem veren öyle aman aman bir gaming laptop üreticisi yok, Monster eski şeyleri sorunlu.
@atakanatlgn linçlenmekten korkuyorsan söz linçlemeyeceğiz, fikrini belirtebilirsin dostum korkmana gerek yok.
Sen kimsin de beni linçleyeceksinsevmiyorum Monster'ı sonuna kadar da sevmicem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.