- Makaleler
- 16
Sen kimsin de beni linçleyeceksinsevmiyorum Monster'ı sonuna kadar da sevmicem.
Her konuya TUF atıyorsun, gelip çamur atmaya kalkma bilmediğin cihaza.
Dostum ben sana sevip sevmemeni sormadım ki, mantıklı bir sebep istedim. Yanıt atmadan haha atıyorsun çünkü biraz daha bildirimlerimi meşgul edersen reportlayacağım. Bir şey varsa fikrini belirtebilirsin.Sen kimsin de beni linçleyeceksinsevmiyorum Monster'ı sonuna kadar da sevmicem.
Her konuya TUF atıyorsun, gelip çamur atmaya kalkma bilmediğin cihaza.
Dostum Asus'un kasa dışında önde olduğu tek şey söylesene, 40 watt da 95 görüyor cihaz hala konuşuyorsun.Kuzenim Tulpar T5 v23.1.2 kullanıyor. Adam daha bilgisayarı alalı 2 ay olmadı 4 kere servise gönderdi.![]()
MX4 kullanıldığını her mesajımda belirtiyorum, kendi değişsin sorunu kalmaz zaten.Kuzenim Tulpar T5 v23.1.2 kullanıyor. Adam daha bilgisayarı alalı 2 ay olmadı 4 kere servise gönderdi.![]()
Kuzenim Tulpar T5 v23.1.2 kullanıyor. Adam daha bilgisayarı alalı 2 ay olmadı 4 kere servise gönderdi.![]()
Dostum ASUS'un kasa dışında önde olduğu tek şey söylesene, 40 watt da 95 görüyor cihaz hala konuşuyorsun.
İşlemcin oyunda hiç 60 watt gördü mü dostum?40 watt 90 derece aynen bilmediğin cihazlar hakkında yorum yapma.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.