Dostum ASUS'un kasa dışında önde olduğu tek şey söylesene, 40 watt da 95 görüyor cihaz hala konuşuyorsun.
Tam olarak neden Monster? Sebebini siz de belirtmemişsiniz.
Dostum ASUS'un kasa dışında önde olduğu tek şey söylesene, 40 watt da 95 görüyor cihaz hala konuşuyorsun.
Burada da teknolojinin şans işi olduğunu görüyoruz, bu arada macunu yeniledi değil mu? Ayrıca kuzenin ne sorunu yaşadı?
Performans, daha iyi soğutma. F/P olması yeterli bir sebep.Tam olarak neden Monster? Sebebini siz de belirtmemişsiniz.
İlk ölü pikselden gönderdi. Sonra aşırı sıcaklık değerleri bilgisayar Valorant'ta CPU 96 dereceyi gördü. Coil whine sorunuda çıktı.
Tam olarak neden Monster? Sebebini siz de belirtmemişsiniz.
İlk ölü pikselden gönderdi. Sonra aşırı sıcaklık değerleri bilgisayar Valorant'ta CPU 96 dereceyi gördü. Coil whine sorunuda çıktı.
İlk iki sorununda çözümü var. Coil whine yi tam olarak bilemiyorum biraz bakıp çözümü var ise onu da yazarım. Ölü piksel en kaliteli laptoptada çıkabilir. En dadiğindede. Sıcaklık olarak @403976 kaç defa daha yazacak?
Dostum ağır bir oyuna girip cihazın çektiği watt, mhz değerlerini atsana.Beni ilgilendirmez benim bilgisayarım en dandik oyunda bile alev topuna dönüşemez.
Beni ilgilendirmez benim bilgisayarım en dandik oyunda bile alev topuna dönüşemez.
154w değerinde 93 derece görüyor bu cihaz, senin cihazın kaç derece?Beni ilgilendirmez benim bilgisayarım en dandik oyunda bile alev topuna dönüşemez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.