atakanatlgn
Hectopat
Evde değilim geçince atayım.Dostum ağır bir oyuna girip cihazın çektiği watt, mhz değerlerini atsana.
Evde değilim geçince atayım.Dostum ağır bir oyuna girip cihazın çektiği watt, mhz değerlerini atsana.
Tamam dostum beklemedeyiz.Evde değilim geçince atayım.
Geçtin mi dostum?Evde değilim geçince atayım.
Geçtin mi dostum?
Turbo Boost kapalıysa aç.
Turbo boost kapalı 60 derece alıyorum, atayım mı? Turbo boost açık şekilde 90 derece gördüğü için atamamak kolay. Turbo boost kapalı bile 80 derece oynuyorsun oyunu. Konu kapanmıştır benceTurbo Boost'luk bir işi yok.gayet serin ve yüksek performans veriyor.
Turbo Boost kapalı 60 derece alıyorum, atayım mı? Turbo Boost açık şekilde 90 derece gördüğü için atamamak kolay. Turbo Boost kapalı bile 80 derece oynuyorsun oyunu. Konu kapanmıştır bence![]()
Senin 34 watt da aldığın değeri ben 70 watt da alıyorum, dandik macunla bir de. RDR2 kurulu değil şu an. Cihaz mı kapıştıracağız? Attığın video ile yeterince rezil oldun bence, 34 watt 87 derece ne ya şaka mı bu? Git Nitro incelememe bakŞu oyunu şu ayarlarda Turbo Boost kapalı 60 derece mi alıyorsun? At bakalım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.