Sürekli mavi ekran yiyorum. PC 1-2 sn donuyor ondan sonra mavi ekran atıyor. Yeniden başlatılırken güncelleştirmeler tamamlanamadı geri alınıyor yazıyor. Sonrasına Windows hazırlanıyor deyip acılıyor.
Korsan oyun indirmedim korsan filmde indirmedim fakat PC formatlamıştım diriverdır odur budur hiçbir şey kurmadım otomatik kuruluyordur diye ondan olabilir mi?
@Athenaaaaaaa İki minidump dosyasında da CRITICAL_PROCESS_DIED (ntkrnlmp.exe) gördüm. (Diğer dosyalar bozuktu ama bunlar da yeterli olur) Yani sıkıntı çıkmış. Sürücülerden olabilir. Öncelikle, olan sürücüleri DDU ile silip tekrar sitesinden indirelim.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
www.technopat.net
Galiba AMD kullanıyorsunuz. AMD'nin sitesinden de en güncel sürücüyü indirelim. Ekran kartıdır bunlar.
Onlar olmazsa chipset sürücülerini güncelleyelim.
@Athenaaaaaaa Fark etmez. O zaman NVIDIA'nın sitesinden indirirsiniz sürücüyü. Bu arada ekran kartı sürücüsünü direkt güncellemeyin öncelikle dediğim gibi DDU ile silmeniz gerek.
@Athenaaaaaaa fark etmez. O zaman NVIDIA'nın sitesinden indirirsiniz sürücüyü. Bu arada ekran kartı sürücüsünü direkt güncellemeyin öncelikle dediğim gibi DDU ile silmeniz gerek.