TUF B450 Plus Gaming sistemde ntoskrnl.exe mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Athenaaaaaaa

Femtopat
Daha fazla  
RAM
2x8 16 GB RAM 3200 MHz Corsair
SSD veya HDD modeli
HDD
Ekran kartı
Asus RTX 2060S
Anakart
TUF B450 Plus Gaming
İşlemci
R5 3600X
Son düzenleme:
@Athenaaaaaaa Klasör oluştur, dosyaları içine at, arşive ekle, Dropbox, Drive, Mediafire istediğine at. Herkese açık şekilde linki buraya at. Yazıyor.

@Athenaaaaaaa Erişim istiyor link. Herkese açık şekilde paylaşın.

@Athenaaaaaaa Oldu bakacağım şimdi.

@Collavino Soru soracağım öncelikle, bilgisayarına hiç tehlikeli dosya indirdin mi? Korsan oyun, korsan dizi film falan?

Son düzenleme:
@Athenaaaaaaa klasör oluştur, dosyaları içine at, arşive ekle, DropBox, Drive, MediaFire istediğine at. Herkese açık şekilde linki buraya at. Yazıyor.

@Athenaaaaaaa erişim istiyor link. Herkese açık şekilde paylaşın.

@Athenaaaaaaa oldu bakacağım şimdi.

@Collavino soru soracağım öncelikle, bilgisayarına hiç tehlikeli dosya indirdin mi? Korsan oyun, korsan dizi film falan?

Korsan oyun indirmedim korsan filmde indirmedim fakat PC formatlamıştım diriverdır odur budur hiçbir şey kurmadım otomatik kuruluyordur diye ondan olabilir mi?

@Athenaaaaaaa İki minidump dosyasında da CRITICAL_PROCESS_DIED (ntkrnlmp.exe) gördüm. (Diğer dosyalar bozuktu ama bunlar da yeterli olur) Yani sıkıntı çıkmış. Sürücülerden olabilir. Öncelikle, olan sürücüleri DDU ile silip tekrar sitesinden indirelim.
Galiba AMD kullanıyorsunuz. AMD'nin sitesinden de en güncel sürücüyü indirelim. Ekran kartıdır bunlar.
Onlar olmazsa chipset sürücülerini güncelleyelim.

@Athenaaaaaaa fark etmez. O zaman NVIDIA'nın sitesinden indirirsiniz sürücüyü. Bu arada ekran kartı sürücüsünü direkt güncellemeyin öncelikle dediğim gibi DDU ile silmeniz gerek.

DDU'yu daha önce hiç kullanmadım ilk defa duyuyorum cok karışık gibi gözüküyor güvenli moda almalı mıyım?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı