ASUS TUF B450-PRO GAMING'ya da MSI Tomahawk Max. Hangisini tercih etmeliyim? Gönlüm
ASUS TUF B450-PRO GAMING bundan yana ama cidden emin olamıyorum. Elimde de Arctic 34 Duo soğutucu var MSI ile sıkıntılı birkaç konu gördüm bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa mutlu olurum
En ucuz Asus Tuf Gaming B450M-PLUS II AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf Gaming B450M-PLUS II AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.273,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bunu tercih etmeniz daha doğru bir seçim olacaktır.
Tomahawk 750TL civarlarında iken ona yönelmeniz daha karlı olacaktı ancak Tomahawk bence şu an fiyatını hak etmiyor.
İkisi de 5800X’i kaldiriyor zaten. Sorun 5900X’te basliyor. Ama zaten 5900X kullanacaksaniz neden boyle bir kart alasiniz ki? X570 ve B550’ler bosuna yok.
Biraz daha ısınmayacak, tam yükte işlemciyi besleyemeyeceğinden dolayı en iyi ihtimalle frekans düşüşü yaşanacak, en kötü ihtimalle de sistem kararsızlaşacak. Kim 5900X alıp yanlış anakart seçiminden dolayı 3700X performansı almak ister?
Biraz daha ısınmayacak, tam yükte işlemciyi besleyemeyeceğinden dolayı en iyi ihtimalle frekans düşüşü yaşanacak, en kötü ihtimalle de sistem kararsızlaşacak. Kim 5900X alıp yanlış anakart seçiminden dolayı 3700X performansı almak ister?
Zaten bahsedilen anakartlardan birisi Tier C, diğeri Tier D. Attığınız videoda sonuçlar arasında fark görülüyor zaten, overclock yapılmamış olmasına rağmen. 5900X aldıktan sonra stok mu kullanacaksınız?
Yorumlarınız için çok teşekkürler. MSI'ya son kez şöyle bi genel olarak düşündüm de MSI Tomhawk ile 34 duo soğutucu sorunlu olduğundan eledim onu ya... Ryzen 5 3600 ile kullanacağım ve bi 5-6 yıl değiştirmem cpu ve anakartı. ASUS ROG STRIX B450-F GAMING II ve ASUS TUF B450-PRO GAMING arasında kaldım bu sefer de